Digitalizare si automatizare in industria carnii

Digitalizare si automatizare in industria carnii


Digitalizarea devine tot mai mult "o noua normalitate" in multe domenii din viata noastra. Industria carnii nu face exceptie. Fie ca vorbim de carne proaspata, mezeluri sau specialitati: cine vinde produse din carne a invatat sa lucreze eficient.

Totusi, aproape ca nu exista sector industrial mai afectat de presiunea costurilor decat industria carnii si a mezelurilor. Partea buna: datorita digitalizarii inca exista numeroase posibilitati de a optimiza si mai mult fluxurile, de a face economii de materiale si de a scadea costurile.

 

In ultimii ani, numeroase companii au recunoscut potentialul proceselor digitalizate au implementat deja masuri sau planifica implementarea acestora. Poate ca si dumneavoastra v-ati intocmit deja planificarea in materie de digitalizare si acum va intrebati care vor fi pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti! Sau poate aveti nevoie de cateva sfaturi pentru planificarea dorita?

 

In acest caz va invitam sa participati la webinarul live sustinut de specialistii CSB-System: Meat Business Briefing Webinar: "Digitalizarea si automatizarea in industria carnii", 25 februarie 2021 de la ora 10:30 pana la 11:15.

 

Webinarul este in limba romana, este gratuit, dureaza aproximativ 45 de minute si include si o sesiune de intrebari si raspunsuri.Poti fi interesat si de