Despre eficientizarea productiei prin automatizare cu Darimex Techno la CARNEXPO
Joi, 10 Septembrie 2015
Joi, 10 Septembrie 2015
Printre alte noutati care abia asteapta sa fie descoperite, compania Darimex Techno prezinta la CARNEXPO avantajele folosirii unei linii automatizate de umplere-clipsare si agatare automata a salamurilor pe bete si incarcarea cu roboti in carucioare de afumare.
Noi oferim clientilor nostri solutii de tratament termic, adica fierbere si afumare, dar si instalatii de racire si zvantare. Am fost la o prezentare in Germania, la Poly-Clip, proprietarul Darimex Techno facuta de catre directorul tehnic al unuia dintre cei mai mari procesatori de mezeluri din Germania, care a cumparat de la Poly-Clip o linie automatizata de umplere-clipsare si agatare a salamurilor automat pe bete si incarat cu robot in carucioare de afumare. Dupa incarcare, carucioarele sunt trase pe un dispozitiv cu lant, fiind introduse in tunele continue de fierbere-afumare, dusare-racire si zvantare. Produsul a intrat crud si a iesit fiert, afumat, racit si zvantat, gata de livrare la 6-8 grade Celsius. Daca vorbim de calibre mici, fierberea si afumarea dureaza circa 50 de minute, racirea, dusarea inca circa 15 minute. Practic intr-o ora si ceva produsul este gata livrat, spune Sorin Korodi.
Toate noutatile din domeniu, le puteti gasi la standul Darimex Techno, de la CARNEXPO.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...