Degustare de produse Sergiana la Seminarul INDUSTRIA CARNII.RO
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Compania Sergiana din Brasov va fi prezenta la Seminarul Integrat Reinventarea industriei carnii de la A la Z, eveniment care se desfasoara in perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel Bucuresti.
Pentru participantii la seminar, Sergiana va organiza o degustare de produse din carne realizate dupa retete pastrate cu grija din generatie in generatie.
Oferta firmei include peste 200 de produse, printre care se numara Bunataturi fierte, afumate si pentru gratar, Bunataturi Marca Leti, Bunataturi de vanat Mosu Tuca si Bunataturi de sezon, carnuri proaspete, dar si salamuri, specialitati si carnati. Foarte apreciate sunt si produse precum carnatii si slanina de Mangalita, Sergiana fiind unul dintre primii producatori locali de mezeluri care au intrat pe acest segment.
Seminarul Integrat INDUSTRIACARNII.RO reuneste pentru prima data la aceeasi masa de discutii toate segmentele sectorului industrial al carnii, incepand de la productia vegetala, zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje, pana la HoReCa, retail modern si traditional. Evenimentul aduce in prim plan un mesaj care indeamna la o analiza pragmatica a industriei carnii din Romania din perspectiva dezvoltarii unui numar tot mai mare de afaceri integrate, care sa urmeaze intreg lantul de productie de la furca la furculita.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...