Danish Crown are un nou CEO, care are rolul de a transforma afacerile grupului

Danish Crown are un nou CEO, care are rolul de a transforma afacerile grupului


Consiliul de administratie al Danish Crown l-a numit pe Niels Duedahl in functia de director general al grupului. Cu pozitii de conducere in companii precum Norlys, LEGO si TDC, Niels Duedahl este un manager de top cu experienta in mediul de business danez, care va avea misiunea sa conduca Danish Crown printr-un proces amplu de transformare.

„Ne confruntam cu o noua perioada de strategie si, in acelasi timp, suntem in faza de inceput a unei transformari semnificative a afacerilor Danish Crown, care trebuie realizata cu precizie si cadenta ridicata. In calitate de CEO, Niels a luat decizii mari si curajoase si este un vizionar, chiar impotriva vantului. Este, de asemenea, un lider bazat pe valori, care este foarte constient de importanta culturii intr-o companie in curs de schimbare. Suntem extrem de fericiti ca Niels a acceptat aceasta sarcina”, a declarat presedintele consiliului de administratie Danish Crown, Asger Krogsgaard.

 

Niels Duedahl, care are un master in stiinte politice, a fost numit liderul anului in 2013 si este cunoscut pentru abordarea sa bazata pe valori a managementului si transformarii, scrie EuroMeatNews.com.

 

„De cateva ori in viata ai o oportunitate atat de interesanta incat pur si simplu nu poti spune nu. Danish Crown trece printr-o transformare completa, pe care ma simt bine pregatit sa o conduc. De-a lungul vietii mele profesionale, am fost in mijlocul unor procese de transformare ample si radicale si ma preocupa cum sa creez fundatia de management pentru a accelera schimbarile necesare'', a spus Niels Duedahl, care urmeaza sa preia functia de CEO al grupului Danish Crown de la Jais Valeur pe 2 septembrie 2024.



Poti fi interesat si de