DIANA lanseaza un nou produs gourmet – terina Deliciul Boierului

DIANA lanseaza un nou produs gourmet – terina Deliciul Boierului


Producatorul valcean de preparate din carne DIANA adauga un nou produs in gama de preparate gourmet – terina Deliciul Boierului.

“Inspirat din traditiile culinare romanesti, Deliciul Boierului  este o delicatesa creata cu pasiune si respect pentru arta culinara, aromele consacrate, bogatia si armonia gusturilor. Gata de savurat, terina este preparata din carne si organe de porc, tocate grosier pentru a pastra aroma, savoarea si suculenta carnii, condimentate si apoi lasate la copt pe indelete, pentru desavarsirea unui gust menit sa sature pofte boieresti”, anunta reprezentantii companiei.

 

Produsul este ambalat in caserole, cu greutate fixa de 500 de grame. Deliciul Boierului completeaza un portofoliu de peste 400 de produse cu care DIANA Abator si Fabrica de Mezeluri se adreseaza partenerilor si clientilor finali.

 

Sortimentatia, permanent diversificata, cuprinde carne  si preparate din carne de porc, manzat, vita maturata, miel, oaie, de la carne proaspata – carcase portionate si piese transate, la carne preparata – sortimente de carne marinata, produse pentru gratar, pana la produse crud uscate, specialitati afumate, produse de sezon si game variate de salam, parizer, sunca presata, crenvursti si carnati.

 

La masa, in familie: www.diana.com.roPoti fi interesat si de