Cum garantezi consumatorilor produse sanatoase din carne de pasare

Cum garantezi consumatorilor produse sanatoase din carne de pasare


Consumatori fiind cu totii, trebuie sa intelegem de unde provine mancarea noastra, cum a fost produsa si de catre cine. In felul acesta, cu totii putem invata cum sa imbinam placerea mancatului cu responsabilitatea fata de producatori si de produsele in sine.

Pentru Familia Safir, care este o afacere de familie, reteta succesului consta in onestitate fata de clienti si, implicit, respectul fata de acestia, oferind produse mereu proaspete si de calitate.

 

„La Safir suntem asumati cand spunem ca producem o carne sanatoasa si corecta de pasare, ca pentru copiii nostri. Noi suntem primii care gusta din produse pentru ca dispunem de o cantina proprie, unde toate felurile de mancare pentru cei 700 de angajati sunt din carnea de pasare din abatorul nostru”, a declarat un reprezentant al Familiei Safir.

 

Garantia calitatii si siguranta alimentara la Safir este asigurata de hrana pasarilor si grija cu care sunt crescute in fermele proprii. Abatorul dispune de cele mai riguroase standarde de igiena, iar Fabrica de preparate foloseste ingrediente autohtone, pe care le gasim in orice gospodarie.

 

„Din dorinta de a pune mereu pe masa doar preparate de buna calitate, din surse sigure, am dezvoltat pasiunea si rabdarea de a invata tot ce se poate despre pasari in general, apoi despre carne, apoi despre consumatori. Cu produsele Safir se poate manca simplu, sanatos, dar gustos”.

 

Vezi mai multe despre activitatea Familiei Safir: safir.ro 



Poti fi interesat si de