Cuba, o oportunitate pentru carnea de porc din UE
Luni, 28 Martie 2016
Luni, 28 Martie 2016
Cuba ar putea fi salvatorul sectorului de carne de porc din Europa, conform Uniunii Europene de Comert cu Animale Vii si Carne, citate de Global Meat News.
Secretarul-general al Uniunii, Jean-Luc Meriaux, a declarat: in privinta carnii de porc, va fi o fereastra de oportunitate pentru alte state membre UE cum ar fi Danemarca, Germania si Polonia, printre altele. Cuba ar putea fi o piata interesanta de desfacere nu doar pentru carnea de porc din UE, ci si pentru carnea de pasare. In plus, turismul in Cuba va evolua in curand, ceea ce va duce la sporirea cererii de alimente.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...