Cu ce se diferentiaza pe piata produsele din carne de pasare ale Grupului de firme Safir?
Vineri, 29 Octombrie 2021
Vineri, 29 Octombrie 2021
Grupul de firme Safir a inteles ca valorile care stau la baza companiei trebuie sa se reflecte si in calitatea produselor din carne de pasare pe care le comercializeaza. Astfel, in cele trei branduri Grupul investeste constant pentru a adauga plus valoare acestora si pentru a avea atribute unice.
Deliciosul de Vaslui este brandul cu o sortimentatie diversificata de carne de pasare refrigerata sau congelata, pozitionandu-se prin gustul adevarat de pui pe care il are datorita hranei atent pregatite in Fabrica de Nutreturi Combinate Nutriva, parte Safir.
O dovada a increderii in calitatea carnii de pui crescute in fermele proprii si pregatite in abatorul din aceeasi curte este Fomica? – preparate si semipreparate doar din carne de pui si condimente 100% naturale. Garantat! Astfel ca oamenii Safir recomanda produsele si pentru consumul zilnic al copiilor (produsele nepicante) sau pentru diete.
Urmarind trendurile din industrie, dar si nevoile consumatorilor, in fermele Sagem, Grupul de firme Safir creste lent, dupa standarde europene riguroase, Zdravan Moldovenesc – puiul cu acces la lumina naturala, hranit zilnic partial din mana, ce traieste in conditii menite sa-i antreneze musculatura.
Managementul integrat al Grupului ajuta si sustine bunul mers al lucrurilor, controland mai usor si rapid activitatile: de la hrana si ferme, pana la abator, Fabrica de preparate, magazine si distributie proprie.
Cunoaste povestea Grupului de firme Safir aici: safir.ro/ro/povestea-companiei-safir
„Romania are nevoie de investitii in procesarea materiei prime pe care o obtin fermierii no...
Potrivit unui comunicat al institutiei, in data de 17 aprilie, APIA a efectuat plati pentru anul ...
'Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), prin Centrele Judetene, efectueaza pl...