Cris-Tim lanseaza un serviciu de comenzi online

Cris-Tim lanseaza un serviciu de comenzi online


Produsele Cris-Tim pot fi comandate online si se livreaza prin retelele Glovo, Take Away, Uber Eats si FoodPanda, doar in Bucuresti.

“Astazi, este mai important ca nicicand sa fim cat mai responsabili si grijulii cu stilul nostru de viata. Pentru sanatatea noastra si a celor dragi este necesar sa fim foarte atenti cu igiena noastra si cat mai cumpatati cu drumurile si iesirile in locuri aglomerate. Cris-Tim sustine acest demers si fie ca poftesti la un mic dejun delicios, o gustare rapida sau o bunatate de meniu, noi iti aducem chiar la tine acasa produse sigure si delicioase, pentru orice gust si orice moment al zilei”, au transmis reprezentantii companiei.

 

Produsele Cris-Tim feliate, ambalate in vid, in inovatorul ambalaj skin, au 45 de zile termen de valabilitate, dublu fata de alte produse, datorita Tehnologiei prin Inalta Presiune-HPP. Cris-Tim este singura companie din Romania care detine aceasta tehnologie.

 

Tehnologia HPP este cea mai noua si naturala metoda de pastrare a prospetimii pe intreaga perioada de valabilitate a produselor. Aceasta tehnologie utilizeaza apa rece aplicata peste produsele ambalate cu o presiune de 6.000 bari timp de 3 minute, rupand membrana celulara a microorganismelor patogene care pot determina toxiinfectii alimentare. Astfel, se inhiba dezvoltarea ulterioara in interiorul ambalajelor a microorganismelor, pastrand prospetimea produselor si prelungind intr-un mod natural termenul de valabilitate a acestora pana la 45 de zile.

 

In ultimii doi ani, Cris-Tim a investit peste 30 de milioane de euro in dezvoltarea proceselor de productie si inovare.

 

 Poti fi interesat si de