Crestere usoara pentru productia de carne in Germania
Luni, 17 Februarie 2014
Luni, 17 Februarie 2014
Productia de carne in Germania a crescut usor in 2013, cu 0,4%, pana la 8,1 milioane de tone, potrivit Oficiului Federal de Statistica, dupa ce in 2012, Germania inregistrase o scadere a productiei pentru prima oara in ultimii 15 ani.
Anul trecut, s-a marit productia la carnea de porc si la cea de pasare, in timp ce la carnea de vita s-a mentinut la nivelul din anul anterior. La porc, productia s-a marit cu 0,6% pana la 5,5 milioane de tone, in timp ce la carne de pasare a atins 1,5 milioane, comparativ cu 1,4 milioane de tone in anul precedent. La vita, productia a fost de 1,1 milioane de tone, nivel similar celui din 2012. Germania se numara printre cei mai mari producatori de carne la nivel european.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...