Crestere fulminanta pe piata carnii de porc
Miercuri, 31 August 2016
Miercuri, 31 August 2016
Pretul la carnea de porc s-a majorat cu 54% de la inceputul acestui an, ca urmare a scaderii surplusului de marfa pe piata europeana.
Marii producatori si exportatori precum Spania, Germania, Danemarca au exportat in Asia cu 20% mai mult decat in aceeasi perioada a anului precedent, ca atare a scazut presiunea pe piata europeana, implicit si la noi, a declarat Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania.
Un alt factor ce a dus la aceasta crestere a pretului este consumul mai mare de carne de porc proaspata pe perioada verii.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...