Creste consumul de carne de vita in China
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Consumul de carne de vita creste in China pe fondul schimbarii obiceiurilor alimentare, dar si a majorarii veniturilor populatiei, potrivit unui raport al Rabobank Food&Agribusiness ResearchAdvisory Group. In conditiile in care productia nationala de carne este constanta, cererea de pe piata chineza este acoperita de producatori din Australia, Noua -Zeelanda, Brazilia, Uruguay si India.
De pe urma acestei situatii ar putea beneficia si SUA, cu conditia ca embargoul impus de China in 2004 urmare a epidemiei de BSE sa fie ridicat.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...