Conferinte, noutati, show-uri culinare si multe degustari, la TUTTOFOOD, de la Milano

Conferinte, noutati, show-uri culinare si multe degustari, la TUTTOFOOD, de la Milano


Targul TUTTOFOOD, care se desfasoara, incepand de ieri, la Milano, in nordul Italiei, reuneste peste 2.900 de branduri din industria agroalimentara din 43 de tari. O echipa INDUSTRIA CARNII.RO este zilele acestea la eveniment pentru a lua pulsul pietei.

TUTTOFOOD se prezinta ca un hub international capabil sa promoveze cunostintele specialistilor italieni din industrie in fata clientilor de top din intreaga lume si sa incurajeze comertul cu piata italiana, gratie evenimentelor care au loc pe parcusul intregului targ: Fruit Innovation, Seeds&Chips si Milano Food City.

 IMG-20190507-WA0044_1

Peste 2.900 de firme sunt prezente la evenimentul din acest an, din Spania, Marea Britanie, Franta, Germania, Portugalia, Grecia, Thailanda, Statele Unite, Peru, Mexic, India, Turcia si China. Prezenta asociatiilor internationale este in crestere, inclusiv Bord Bìa (Irlanda), Xunta de Galicia (Spania), Inovcluster (Portugalia), Almond Board din California (SUA). Prezente la targ sunt si asociatiile italiene, precum si producatori regionali.

 IMG-20190507-WA0027_1

TUTTOFOOD inregistreaza si un numar mare de buy-eri, din peste 100 de tari, din toata Europa, dar si din Statele Unite si Canada, China, Orientul Mijlociu. In cadrul acestei editii a evenimentului a fost consolidata prezenta lanturilor de retail italian si international, dar sunt reprezentate inclusiv magazinele de proximitate. Printre achizitorii de top se numara Atalanta Corporation, Auchan, Carrefour, Coop, Costco Wholesale, Delhaize, Eataly, Edeka, Marr, Radisson Hotels, SevenEleven si Walmart.

 IMG-20190507-WA0006_1

Buy-erii si expozantii au la dispozitie platforma MeMatching, prin intermediul careia pot stabili intalniri. La editia din 2017, platforma a permis organizarea a peste 30.000 de intalniri.

 

Targul este organizat pe mai multe paliere:

 

TUTTOWINE - spatiu dedicat vinului in parteneriat cu UIV - Unione Italiana Vini.

TUTTODIGITAL - domeniu dedicat inovatiilor tehnologice, ca o contributie la cresterea sectorului si la trasabilitatea lantului de aprovizionare.

TUTTODELI – zona de gastronomie si delicatese.

TUTTOOIL – ulei

TUTTOSWEET – cofetarie

TUTTOFROZEN, TUTTOSEAFOOD si TUTTODRINK sunt sectiunile dedicate produselor congelate si de peste si consumului casnic.

TUTTODAIRY si TUTTOMEAT sunt pavilioane dedicate produselor lactate si din carne.Poti fi interesat si de