Companii noi importante s-au inscris la CARNEXPO Grill

Companii noi importante s-au inscris la CARNEXPO Grill


Lista de participanti la CARNEXPO Grill se contureaza pe masura ce tot mai multe companii importante din industria alimentara au acceptat invitatia noastra la cel mai asteptat eveniment de anul acesta pentru sectorul de carne.

Vor fi prezenti atat producatori de produse din carne si furnizori de materii prime, cat si distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare.

 

Dintre companiile care s-au mai inscris la eveniment mentionam: Avastar, Aaylex, Perutnina, Avis 3000, Grup Serban, Alfredo Seafood (partener), Solemizo, Metro Cash & Carry, CSB System, Testo, Rollit, Monceanu Inocasings, Distri Fresh (Ciocu Mic), Gama Pack, Odor Control, Bio Trend, Linpac Packaging, PIC Romania, Snick Ambalaje, Vrancart, AB Tehnic, Ziglava, Noack Group Romania, Consalcom, Rodals.

 

Despre CARNEXPO Grill

 

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de