Cocorico, desemnat brandul romanesc al anului 2022

Cocorico, desemnat brandul romanesc al anului 2022


AAylex ONE, unul dintre cei mai mari jucatori din industria de produse alimentare din Romania, a obtinut premiul “Cocorico - Brandul romanesc al anului” din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

“Este o reusita care ne onoreaza, ne bucura si ne ambitioneaza sa continuam misiunea noastra de a oferi tot ceea ce este mai bun tuturor celor care nu se multumesc cu putin. In spatele oricarui brand de succes este o echipa intreaga, ce depune, clipa de clipa, eforturi sustinute, motiv pentru care acest premiu este nu doar o recunoastere a tuturor acestor eforturi, dar si o confirmare a faptului ca mergem in directia corecta, mereu alaturi de consumatori si de partenerii nostri. Cu aceasta ocazie, facem o promisiune: sa ramanem la fel de inovativi si sa continuam sa oferim consumatorilor produse sanatoase, pastrand mereu standardul nostru inalt de calitate si biosecuritate, valori cu care reusim, de 40 de ani, sa ramanem un etalon in industrie. Multumim pentru incredere!”, au transmis reprezentantii AAylex ONE.

 

coco2

 

AAylex ONE este unul dintre cei mai mari producatori de carne proaspata de pui din Europa, cu o experienta de 40 de ani de productie constanta si inovare neintrerupta, brandul sau - Cocorico fiind preferat de milioane de consumatori din Romania si din alte tari.Poti fi interesat si de