Coca-Cola devine partener al CARNEXPO Grill si CARNEXPO Golf Trophy

Coca-Cola devine partener al CARNEXPO Grill si CARNEXPO Golf Trophy


Coca-Cola, liderul pietei de bauturi racoritoare din Romania, este cel mai nou partener al evenimentului CARNEXPO Grill si furnizorul principal de bauturi racoritoare.

Racoritoarele asigurate de Coca-Cola pe parcursul evenimentului vor completa perfect toate preparatele pe baza de carne pregatite de Chefi.

 

De asemenea, producatorul de bauturi este principalul furnizor de sucuri si ape plate/minerale si la competitia CARNEXPO Golf Trophy, care se va desfasura pe ddata de 26 septembrie.

 

Coca-Cola HBC Romania este unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai companiei Coca-Cola, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Producatorul ofera consumatorilor din peste 200 de tari o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, energizante, ceaiuri si cafea.

 

In 2019, Coca-Cola HBC Romania a avut o cifra de afaceri de 581 de milioane de euro, in crestere fata de rezultatele inregistrate in 2018 – 544 milioane de euro.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de