Coca-Cola, furnizorul principal de bauturi racoritoare la CARNEXPO Grill 2021

Coca-Cola, furnizorul principal de bauturi racoritoare la CARNEXPO Grill 2021


Coca-Cola, liderul pietei locale de bauturi racoritoare, este si in acest an partener al evenimentului CARNEXPO Grill, din 10 si 11 iunie, de la Theodora Golf Club.

 

In 2021, compania sarbatoreste 30 de ani de prezenta in Romania. Pentru a marca aniversarea, Coca-Cola invita romanii sa celebreze cel mai important succes al istoriei sale locale: optimismul cultivat si impartasit cu acestia.

 

Pe parcursul celor 30 de ani, brandul Coca-Cola a ramas consecvent cu mesajul sau pozitiv, dezvoltat in numeroase campanii de marketing in Romania; a sustinut evenimente de amploare, care au adus oamenii impreuna si au creat momente unice de bucurie – precum concerte, festivaluri de muzica si competitii sportive. Inovatiile de ambalaj au devenit o semnatura a Coca-Cola pe plan local, oferind experiente exclusive, precum bratara de festival sau primul album muzical lansat pe doze Coca-Cola. Brandul a devenit parte a fenomenului digital prin sustinerea comunitatii creatorilor de continut online si experientele memorabile dezvoltate cu ajutorul tehnologiei.

 

Cu trei fabrici in Romania si investitii sustinute de-a lungul anilor, Sistemul Coca-Cola Romania este lider in industria locala de bauturi si cel mai mare exportator. Sistemul produce anual peste 1,2 miliarde de litri de bauturi, are peste 1.500 de oameni in echipa locala si sustine peste 25.700 de locuri de munca, pe intregul lant de valoare. Dezvoltandu-se an de an, alaturi de partenerii locali, Sistemul Coca-Cola a ajuns sa genereze, alaturi de toti partenerii implicati in activitatea sa, o valoare adaugata de peste 570 milioane de euro anual*, cu contributii la bugetul de stat de peste 245 de milioane de euro* (*conform datelor din cel mai recent studiu de impact socio-economic a Sistemului Coca-Cola in Romania)

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de