Ciprian Alexandru este noul director general executiv al AAylex ONE

Ciprian Alexandru este noul director general executiv al AAylex ONE


AAylex ONE a anuntat astazi oficial numirea lui Ciprian Alexandru in functia de Director General Executiv. In aceasta calitate, Ciprian Alexandru va coordona toate operatiunile companiei si va fi responsabil, impreuna cu echipa de conducere executiva, de indeplinirea obiectivelor AAylex ONE.

“Sunt incantat si onorat sa preiau acest rol in AAylex ONE, companie cu traditie de peste 40 de ani. Am urmarit cu interes evolutia acestui business si stiu ca s-a investit constant in modernizare si inovatie, pentru a fi in linie cu cele mai noi trenduri din industrie si uneori chiar inaintea lor. Asttfel, produsele sunt de cea mai buna calitate, livrate intr-un mod sustenabil si cu responsabilitate. Ma alatur unei echipe de manageri cu viziune, bine ancorati in realitatile pietei si sunt convins ca impreuna vom atinge obiectivele pe care ni le-am propus pentru perioada urmatoare”, spune Ciprian Alexandru.

 

Ciprian Alexandru este absolvent al programului de MBA “Stephen M. Ross” al Universitatii Michigan din SUA si a gestionat in ultimii 17 ani numeroase proiecte de management in companii de renume international, precum Boston Consulting Group (Chicago, SUA), PWC (Zurich, Elvetia) sau Accenture (Zurich, Elvetia), indeosebi pentru clienti din retail sau produse de larg consum.

 

“Prin venirea lui Ciprian Alexandru in echipa de management a AAylex ONE, vom consolida cresterea si recunoasterea companiei, atat pe piata locala, cat si pe cea internationala. Experienta internationala in gestionarea de proiecte complexe pentru companii de bunuri de larg consum va contribui la o crestere solida, bazata pe intelegerea consumatorului si a trendurilor pietei”, a adaugat Bogdan Stanca, Presedintele Consiliului Director AAylex ONE.

 

Produsele AAylex ONE sunt recunoscute pentru calitatea lor, atat pe piata locala, cat si pe pietele in care sunt exportate. Astfel, produsele CocoPastrami, din portofoliul AAylex ONE, au fost recent incluse in categoria “Selectie Inovatie SIAL”, la SIAL Paris 2022, cel mai mare targ de produse alimentare din lume, care a avut loc intre 15-19 octombrie anul acesta.

 

AAylex ONE este una dintre cele mai mari si mai moderne companii producatoare de carne de pasare din Europa, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu. AAylex ONE este cunoscut prin marca de produse din carne de pasare Cocorico, vanduta atat local, cat si in peste alte 10 tari din lume. AAylex ONE este cel mai mare exportator de carne de pui din Romania. Grupul este integrat pe verticala, avand in componenta fabrici de nutreturi si cereale pentru fermele de pui, ferme de reproductie, incubatie si crestere pui, un abator propriu ultra-modern, robotizat la finele lui 2019, precum si doua fabrici de produse ready to eat sub marca Cocorico Original (Cocorici, pastrame si specialitati din pui), unice prin standardele tehnologice si prin produsele inovatoare. Compania are peste 2.500 de angajati si o cifra de afaceri estimata la peste 200 milioane de Euro in 2022.Poti fi interesat si de