Cheeseburgerii de la McDonald's se scumpesc pentru prima data dupa 14 ani

Cheeseburgerii de la McDonald's se scumpesc pentru prima data dupa 14 ani


McDonald's creste pretul cheeseburgerului pentru prima data in ultimii 14 ani, transferand astfel efectul cresterii costurilor asupra clientilor.

Potrivit Bloomberg, compania a anuntat cresterea pretului unui cheeseburger in Marea Britanie de la 99p la 1,19 lire sterline. McDonald's a spus ca majoreaza pretul articolelor din meniu cele mai afectate de inflatie cu intre 10p si 20p.

 

Cu toate acestea, a subliniat ca unele produse nu vor suporta modificari de pret, iar altele vor varia in Marea Britanie, in functie de francizati.

 

Directorul executiv al McDonald's Marea Britanie si Irlanda, Alistair Macrow, a declarat ca cresterile sunt necesare pentru a ajuta afacerea sa faca fata „unor timpuri incredibil de dificile”.

 

„La fel ca tine, compania noastra, francizatii care detin si opereaza restaurantele noastre si furnizorii nostri simt cu totii impactul cresterii inflatiei”, a transmis acesta intr-un e-mail catre clienti.

 

McDonald's le-a mai spus clientilor ca a „intarziat si minimizat aceste schimbari atat timp cat am putut”.Poti fi interesat si de