Cel mai mare organizator de evenimente B2B lanseaza Grill Fest

Cel mai mare organizator de evenimente B2B lanseaza Grill Fest


Addor Events, organizatorul Indagra Food & CARNEXPO, cu peste 60.000 de vizitatori anual, lanseaza conceptul Grill Fest, la CARNEXPO Grill 2021, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

Astfel, cel mai mare organizator de evenimente Business to Business patrunde pe segmentul Business to Consumer si isi propune ca Grill Fest sa devina cel mai mare festival dedicat carnii si gastonomiei din Romania.

 

Esenta Grill Fest este pasiunea pentru barbeque, careia i se adauga prezentari de produse, street food, sesiuni de live cooking sustinute de chefi renumiti.

 

Pe langa mancarurile delicioase, din oferta festivalului nu vor lipsi bauturile racoritoare si alcoolice, o serie de concerte, expozitii de masini, locuri de joaca si programe interactive pentru copii.

 

“Grill Fest va fi cea mai interesanta platforma de promovare care ii va apropia pe consumatori de producatorii autohtoni, contribuind astfel la cresterea calitatii produselor. Ne bucuram de toate preparatele culinare romanesti si consideram ca acestea trebuie sustinute pentru a rezista pe piata. Obiectivul nostru este sa atragem cat mai multi romani curiosi sa descopere produsele locale de calitate si sa dam gust festivalurilor din tara”, declara Eugen CAPRA, Manager General Addor Events.

 

Grill Fest este un proiect ce va fi sustinut de o serie de antreprenori din industria carnii, HoReCa si retail. Mai multe detalii despre festival vor fi prezentate in cadrul evenimentului CARNEXPO Grill de saptamana viitoare.Poti fi interesat si de