Cei mai mari producatori de carne din Romania s-au inscris deja la CARNEXPO Grill 2021

Cei mai mari producatori de carne din Romania s-au inscris deja la CARNEXPO Grill 2021


La CARNEXPO Grill 2021, eveniment ce se desfasoara in perioada 10-11 iunie, la Theodora Golf Club, si-au anuntat deja prezenta reprezentantii celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate.

Printre companiile care au confirmat participarea se afla: Smithfield, Transavia, Agricola Bacau, Salbac, Karpaten Meat, Distri Fresh International, Euro Buffalo, Pork Prod, Solemizo, Moldovan Carmangeria Sannicoara, Premium Porc, BFC Consulting, Vaex, Pontic Meatpedia, Dutch Trading International, Maribo Prod Carn (Marisan), Alimtex, MARCEL, Doly-Com, Abatorro, Beef Trading, Solina, Transeuro.

 

Un context extraordinar pentru companiile producatoare de a celebra lansarea de noi produse inovatoare, fie ca acestea sunt destinate Grill-ului sau vin in intampinarea celor mai noi tendinte in comportamentul consumatorului roman de carne.

 

CARNEXPO Grill este in acest sens platforma perfecta pentru organizarea unui show de lansare produs, capabil sa faca cunoscut un produs nou in cel mai eficient mod posibil: direct catre segmentele retail, distributie si HoReCa, avand ulterior posibilitatea unei amplificari eficiente in media.

 

“Pentru anul acesta, ne-am gandit la o noua evolutie a evenimentului CARNEXPO Grill, prin care sa regasim solutiile complete pentru fabricarea produselor romanesti si aici ne referim la gramaj, termen de valabilitate, ambalaj, elemente care compun un produs finit optim. Ne dorim sa dezvoltam segmentul de semipreparate, produse ready-to-eat si ready-to-cook. Anul 2021 va fi unul extrem de provocator si ne-am propus sa il trecem împreuna prin organizarea de evenimente gastronomice inedite”, a declarat Eugen Capra, General Manager CARNEXPO Grill.

 

Lista ramane deschisa, astfel ca vom anunta periodic alte nume importante din industria carnii care se alatura celui mai important eveniment culinar al anului.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de