Ce noutati aduce hipermarketul Carrefour Corbeanca

Ce noutati aduce hipermarketul Carrefour Corbeanca


Carrefour a deschis ieri, un hipermarket in Corbeanca, Ilfov, sub un nou concept care inglobeaza printre altele, doua afumatori pentru produsele din carne, cea mai larga gama de produse BIO, sesiuni de live cooking zilnice si o zona WineSquare Shop & Bar - o selectie de vinuri care pot fi degustate.

"In cadrul acestui magazin puteti gasi peste 1.000 de articole bio, ceea ce este o premiera pentru Romania. De asemenea, va puteti bucura de o sesiune la live cooking in fiecare moment al zilei, practic va gatim pe loc ceea ce doriti si apoi, serviti la masa. Detinem si doua afumatori de carne, una de carne rosie si una pentru peste, iar cumparatorii pot achizitiona produse deja afumate sau puteti da comanda ca noi sa le afumam, pentru ca apoi sa pregatim comanda si o livram catre dvs.  Mai mult decat atat, am lansat WineSquare Shop & Bar, cu o selectie impresionanta de vinuri internationale si locale, care pot fi degustate in zona de bar", a explicat directorul Carrefour Corbeanca, Ionut Nitoi.

 

De asemenea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, prezent la evenimentul de deschidere al hipermarketului a mentionat ca Romania are peste 10.000 de operatori in agricultura ecologica dar, din pacate, 9.200 dintre ei sunt producatori si doar 270 sunt procesatori.

 IMG_5877

"Eu am fost foarte bucuros sa particip la aceasta intalnire. Felicit programele pe care Carrefour le dezvolta! Este exact in ideea in care noi am venit la minister sa incurajam aceasta linie de produse tradiĊ£ionale, produse romanesti, produse bio. Avem peste 10.000 de operatori (in agricultura ecologica - n. r.). Din pacate, 9.200 dintre ei sunt producatori si doar 270 sunt procesatori. Eu mi-as dori sa creasca numarul procesatorilor. De asemenea, Romania produce o cantitate totala de 305.000 tone de produse certificate ecologic din care consumam 52% si 48% exportam, iar principalele tari exportatoare sunt Italia, Germania si Franta. De asemenea, o ultima cifra, suprafata cultivata cu vita de vie este de 175.000 de hectare, fiind pe locul 5 dupa Spania, Franta, Italia si Portugalia, dar, din punct de vedere al productiei de vin, suntem pe locul 6, producand 4,9 milioane de hectolitri", a spus ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

 

Carrefour Corbeanca se afla in DN1 Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital, care aduce impreuna mai mult de 90 de comercianti pentru toate categoriile de varsta si interese, pe o suprafata de aproximativ 46.600 metri patrati.

 

Noul centru comercial, care lanseaza un concept nou in zona, un strip mall, zona de food court interioara, exterioara si facilitati pentru petrecerea timpului liber in familie - un centru de escalada interior, un magazin de dulciuri unice, restaurante si cafenele, va deservi cei peste 150.000 de locuitori din zona, precum si locuitorii din nordul Capitalei.Poti fi interesat si de