Casa Angus pariaza pe calitatea produselor fermierilor romani

Casa Angus pariaza pe calitatea produselor fermierilor romani


Fondatorii conceptului Casa Angus au deschis primul BEEF BAR din Bucuresti, in sectorul 2, pe Bulevardul Carol I, nr. 59. Principiul este simplu: clientul isi alege bucata de carne pentru savurat, iar bucatarul de la Casa Angus o prepara in fata lui.

Exista tineri in Romania care isi doresc sa ramana in tara lor. Sa isi gaseasca drumul si sa le fie bine. Sunt tinerii care se incapataneaza sa creada ca isi pot face un viitor in tara in care s-au nascut. Cu manecile suflecate si cu mult curaj. Aproape de inconstienta. Astfel, o afacere din Bucuresti poate insemna inceputul unei frumoase prietenii dintre producatorii romani din toata tara si bucuresteanul care isi doreste sa aiba un loc sigur de unde sa cumpere produse de calitate in deplina siguranta alimentara. Vorbim despre conceptul Casa Angus care a inceput din ambitie in urma cu un an si a continuat sa se dezvolte in plina pandemie prin deschiderea primului BEEF BAR din Bucuresti. Sfidand vocile din jur care spuneau ca mai trebuie asteptat. Pariul a fost pus, investitia facuta. Mingea este in terenul clientilor: sa deschida larg ochii si sa se lase cuceriti.

 

ca 4

 

Calitatea care bate la usa. Cu certitudinea ca merita invitata inauntru

Cand citesti informatia ca in Romania exista 1.200 de ferme in care sunt crescute vaci din rasa Angus, inevitabil te intrebi tu de ce nu stiai acest lucru. Si, mai ales, unde se duce carnea produsa in aceste ferme? Cine o consuma? In mod cert, consumatorul roman are nevoie de educatie alimentara care nu poate fi facuta altminteri decat prin acordarea prilejului sa aiba de unde si ce alege.

 

ca 5

 

Rasa Angus nu a aparut peste noapte. Calitatea carnii pe care o da aceasta rasa este obtinuta in ani buni datorita atentiei minutioase acordata geneticii. Un rol important il are furajarea naturala care dezvolta grasimea intramusculara fara de care nu exista savoare. Astfel, este obtinut un gust aparte, apreciat la nivel mondial.  Nu degeaba carnea Angus este carnea de vita cea mai consumata pe toata suprafata globului.

 

In Bucuresti, o puteti cumpara din cele doua locatii ale Casei Angus. Prima se afla in sectorul 3, Intrarea Baba Novac nr.1. A doua locatie este BEEF BARUL deschis saptamana trecuta la adresa Bulevardul Carol I nr 59, sector 2. Acesta din urma functioneaza momentan doar ca bacanie din pricina faptului ca in Capitala este cod rosu. Pentru cei care nu pot ajunge fizic in bacaniile Casei Angus exista posibilitatea sa faca comanda online pe www.casa-angus.ro.

 

ca 3

 

Ce cauta un BEEF BAR in Bucuresti?

In primul rand, sa incante papilele gustative ale celor care vor sa iasa din paradigma gustului clasic de vita cunoscut pe piata romaneasca. Cei care vor manca in BEEF BAR au posibilitatea sa isi aleaga ce vor sa consume si sa vada cum se gateste vita Angus. E un spectacol olfactiv si vizual care merita incercat ori de cate ori simtiti nevoia. Pana la urma acesta este si avantajul pe care il ofera carnea Angus: are recomandarea de a fi consumata fara restrictii, in functie de nevoile fiecarui consumator. Caracteristicile care nu dezamagesc niciodata: culoarea distincta, fragezimea, consistenta si mirosul specific, aroma aparte, marmorarea (grasimea intramusculara) si perselarea ca la carte. Daca e ceva ce va suna strain in enumerarea anterioara, o simpla vizita la Casa Angus va va lamuri si convinge ca ati luat decizia corecta cand ati intrat pe usa bacaniei. Aveti de ales intre antricot, tomahawk, T-bone, muschiulet, vrabioara, chiulota, fricandou, capac, nuca, rasol, spata, baveta, ceafa, cap de piept, coaste sau carne de lucru. Le incercati pe rand, reveniti oricand pentru cumparaturi.

 

ca 2

 

Deocamdata, partea cu gatitul este in stand-by din pricina ca in Bucuresti este cod rosu cauzat de pandemia de COVID-19. Partea buna este ca BEEF BARUL de pe Bulevardul Carol I nr 59 functioneaza si ca bacanie. Casa Angus incurajeaza clientii sa incerce produse traditionale inedite aduse din toata tara de la ferme de familie ori cooperative. Fara exceptie, au calitate premium. Indiferent ca vorbim de burger din carne de vita ori de chiftelute de prepelita. Faptul ca in Romania exista 1 milion de fermieri nu e putin lucru. Sunt oameni care muncesc si care pun mult suflet in ceea ce fac. Gasiti la Casa Angus carne si preparate de berbecut, mangalita, prepelita, strut, rata, branzeturi maturate, dulceturi, sucuri naturale ori vinuri care nu dezamagesc somelierii cei mai pretentiosi. Sa pasiti cu incredere si cu mintea deschisa pentru calitate si inedit.

 



Poti fi interesat si de