Carrefour deschide 6 noi magazine Express intr-o saptamana

Carrefour deschide 6 noi magazine Express intr-o saptamana


Carrefour Romania isi extinde rapid amprenta formatului de proximitate in mai multe regiuni din tara odata cu deschiderea a sase noi magazine Express in Cluj-Napoca, Sibiu, Zalau si Husi in doar o saptamana.

Astfel, retailerul incheie anul cu o retea de 108 magazine Express, dintre care 17 sunt in regim de franciza. Dezvoltarea formatului de proximitate reprezinta unul dintre obiectivele strategice ale Carrefour, aliniate viziunii sale de a fi aproape de clienti cu optiuni sanatoase si de calitate atat in mediul fizic, cat si online, prin aplicatia Carrefour, site-ul Carrefour.ro si platforma Bringo.

 

Noile magazine sunt adaptate stilului de viata si obiceiurilor de cumparaturi ale locuitorilor din fiecare zona vizata, care vor avea la dispozitie o gama larga de legume proaspete, BIO, dar si produse locale si vinuri regionale din programul Deschidem Vinul Romanesc. Spatiile de vanzare din fiecare magazin, cuprinse intre 100 mp si 350 mp, sunt optimizate, astfel incat clientii sunt asteptati cu o sortimentatie diversificata, cu accent pe produse sanatoase, prin cele 3.500 de produse disponibile, cat si cu un design modern. Un spatiu sigur pentru cumparaturi, care ii asteapta zilnic pe locuitorii din cele patru orase cu oferte speciale, personalizate.

 

„Magazinele Express sunt gandite pentru a raspunde unui stil de viata din ce in ce mai dinamic, oferind solutii sanatoase in vecinatatea clientilor. Acestia se pot bucura acum de cumparaturi rapide, diversificate si de calitate, mult mai aproape de casa. In 2021, am deschis 23 de noi magazine, dintre care 3 in franciza. Suntem incantati ca ne putem apropia, prin intermediul magazinelor Express, de cat mai multi consumatori din Romania si intentionam ca anul viitor sa dublam numarul de magazine Express deschise fata de anul acesta si sa ne consolidam astfel prezenta nationala in acest format, care reprezinta o parte integrala a modelului nostru omnicanal”, declara Vincent Rochefort, Proximity Director Carrefour Romania.

 

Noile magazine Express din Cluj-Napoca, Sibiu, Zalau si Husi isi asteapta clientii cu o gama bogata de legume si fructe proaspete, BIO, dar si cu produse de provenienta locala sau produse proaspete de panificatie, pentru o alimentatie sanatoasa si accesibila in fiecare zi. Pentru mai multa varietate si pentru o experienta potrivita fiecarui moment, acestia pot gasi atat produse dietetice, cat si produse sau specialitati internationale, produse cosmetice si de ingrijire personala, produse pentru intretinerea si ingrijirea casei.

 

Produsele autentice romanesti din marca proprie Drag de Romania disponibile acum si in noile magazine pot fi completate perfect cu gama atent selectionata de vinuri autohtone din programul national Deschidem Vinul Romanesc. De la vinuri regionale si pana la etichete exclusive sau consacrate, magazinele Express aduc locuitorilor din Cluj-Napoca, Sibiu, Zalau si Husi, vinuri potrivite pentru fiecare ocazie.

 

Folosind aplicatia Carrefour, clientii pot scana produsele direct de la raft, pot verifica preturile si apoi le pot adauga in cosul virtual si plati rapid la casa de marcat, fara sa mai aseze produsele pe banda. Tot prin intermediul aplicatiei, clientii au acces la programul de loialitate Act for Good, unde saptamanal pot gasi noi oferte si promotii. Orice achizitie realizata pe baza codului Act For Good este rasplatita cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiti (exceptie facand bauturile alcoolice si tutun), in plus exista extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumuleaza exclusiv in contul individual prin scanarea codului Act For Good.

 

De asemenea, in interiorul magazinului, clientii au la dispozitie si alte servicii, precum PayPoint, reincarcare electronica, plata facturi sau viniete. Create pentru a raspunde unui stil de viata care combina nevoia de siguranta in magazin cu dorinta de a avea la indemana optiuni de alimentatie sanatoasa, de provenienta locala, magazinele Carrefour Express se potrivesc perfect locuitorilor din proximitate.

 

Totodata, reteaua Express are un rol esential in sustinerea livrarii rapide, in doar 30 de minute, a produselor Carrefour prin Bringo. In acest moment, serviciul lansat in august anul acesta acopera sase orase din tara - Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta si Brasov. Serviciul este menit sa traduca proximitatea si in mediul online.

 

Caracteristicile noilor magazine Carrefour Express:

Cluj-Napoca

- Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr. 8 si Calea Floresti nr. 81 (Program: L-D: 07:00 – 22:00)

Sibiu

- Adresa: Strada Dr. Ion Moga nr. 1B si Bulevardul Mihai Viteazu nr. 5 (Program: L-D: 07:00 – 22:00)

Zalau

- Adresa: Strada Mihai Viteazu nr. 17 (Program: L-D: 07:00 – 22:00)

Husi

- Adresa: Strada Victoriei nr. 4 (Program: L-D: 07:00 – 22:00)Poti fi interesat si de