Caroli Foods Group semneaza Carta Diversitatii din Romania

Caroli Foods Group semneaza Carta Diversitatii din Romania


Caroli Foods Group, lider pe piata produselor de carne ambalate din Romania, semneaza Carta Diversitatii din Romania si astfel isi consolideaza misiunea de a-si desfasura activitatea pe baza principiilor diversitatii, incluziunii si egalitatii de sanse.

“Incluziunea, diversitatea si egalitatea de sanse pentru toti sunt imperative de business pentru Caroli Foods Group. Aderarea la Carta Diversitatii ne consolideaza angajamentul de a incuraja o cultura corporativa bazata pe valori puternice, impartasita de toti colegii nostri si de a continua sa promovam un mediu de lucru in care fiecare este apreciat si respectat pentru performanta si poate accesa oportunitati profesionale la toate nivelurile organizatiei”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group. “Vom continua sa aplicam principiile diversitatii in fiecare decizie pe care o luam ca organizatie, pentru a sustine potentialul tuturor angajatilor nostri”, adauga Roxana Manolescu.

 

Caroli Foods Group activeaza pe piata din Romania de aproape 30 ani, fiind unul dintre cei mai apreciati producatori de produse din carne din Europa de Sud-Est. In prezent, Caroli Foods Group are 1403 de angajati, dintre care aproape jumatate sunt femei. La nivel de board compania se mandreste cu un procent mai mare de 75% femei.

 

 „Salutam decizia Caroli Foods Group de a sprijini Carta Diversitatii, un proiect unic in Romania care isi propune sa motiveze organizatiile semnatare sa recunoasca si sa extinda avantajele integrarii managementului diversitatii in practicile de business. Caroli Foods Group vine pe platforma Cartei cu expertiza solida in managementul diversitatii si suntem convinsi ca semnatarii nostri vor beneficia de schimbul de bune practici cu acestia”, a declarat Dana Oancea, Co-fondatorul Cartei Diversitatii din Romania.

 

Lansarea Cartei Diversitatii a avut loc pe 18 aprilie 2018, astfel Romania devenind astfel a 21-a tara din UE cu o Carta a Diversitatii si beneficiind de statutul de membru in cadrul Platformei Europene de Diversitate. Carta reuneste la aceeasi masa 194 de semnatari, acoperind cca. 260.000 de angajati care si-au asumat public principiile Cartei, pentru ca diversitatea, egalitatea de sanse si incluziunea sociala sa devina valori recunoscute si respectate in Romania.

 

Despre Caroli Foods Group

Caroli Foods Group este liderul local in domeniul produselor din carne ambalate din Romania si unul dintre cei mai de succes producatori de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost infiintata in 1994 si ofera in prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci marci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro si Primo. Compania are o fabrica in Pitesti si dispune de importante facilitati logistice in toata tara, o flota considerabila si o retea extinsa de distributie.

Mai multe informatii la www.carolifoods.ro

 

Despre Carta Diversitatii din Romania

Carta Diversitatii din Romania reuneste 194 de semnatari, acoperind cca. 260.000 de angajati din companii, institutii publice si ONG-uri, care si-au asumat public principiile Cartei, astfel incat diversitatea, egalitatea de sanse si includerea sociala sa devina valori recunoscute si respectate in Romania. Sub auspiciile Cartei Diversitatii din Romania au avut loc mai multe initiative (schimburi de experienta, ateliere, seminarii, dezbateri, grupuri de lucru, programe de invatare si mentorat) in care au fost prezentate, analizate, dezbatute si diseminate diferite practici si politici organizationale de management al diversitatii. Din 2021, Carta si semnatarii sai sarbatoresc impreuna Luna Diversitati a UE pentru a promova diversitatea la locul de munca si in societate.

Mai multe informatii la www.cartadiversitatii.roPoti fi interesat si de