Caroli Foods Group lanseaza Jambonul de Praga, un nou produs premium din gama Sissi

Caroli Foods Group lanseaza Jambonul de Praga, un nou produs premium din gama Sissi


Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producatori de pe piata produselor de carne ambalata din Romania, isi extinde portofoliul de sunca prin lansarea Jambonului de Praga, realizat dupa o reteta care respecta standardele de calitate premium a produselor din portofoliul Sissi.

Preparat din carnea de porc foarte frageda, Jambonul de Praga Sissi este rezultatul unei metode complexe de productie, ce asigura obtinerea unui produs cu textura fina si aroma delicata. Produsul poate fi recunoscut si dupa invelisul fin si „ondulat“ din partea superioara a feliei, caracteristica ce ofera o experienta culinara deosebita.

 

„Prin lansarea Jambonului de Praga, Caroli Foods Group isi completeaza portofoliul de sunca, segment de piata in care brandul Sissi este lider de categorie. Un deliciu gastronomic in bucataria internationala, noul produs pastreaza gustul autentic cehesc si ofera consumatorilor de sunca si specialitati o optiune culinara bazata pe gust rafinat si calitate“, declara Ana Maria Costea, Director Executiv de Marketing in cadrul Caroli Foods Group.

 

Jambonul de Praga poate fi gasit in format feliat, intr-un ambalaj de 170 grame, care respecta aceeasi identitate vizuala eleganta a brandului Sissi. Modul de ambalare si cantitatea specifice produsului asigura prospetimea si, in acelasi timp, ajuta la prevenirea risipei alimentare.

 

In urmatoarea perioada, Jambonul de Praga Sissi este promovat printr-o campanie de comunicare dedicata, ce are drept „piesa de rezistenta“ un spot TV ce aduce in centrul atentiei produsele din categoria sunca si specialitati ale brandului Sissi.

 

„Prin noua campanie «Gusturile fine cresc odata cu tine» vrem sa evidentiem faptul ca rafinamentul devine parte din rutina zilnica, oferind o experienta culinara placuta la fiecare masa. Jambonul de Praga este alegerea potrivita pentru cei care cauta un gust autentic si o nutritie echilibrata. Suntem din ce in ce mai atenti la calitatea mancarii pe care o consumam, iar produsele Sissi sunt o alegere de incredere in dezvoltarea gusturilor fine, construite pe parcursul intregii vieti“, declara Dragos Ardean, Brand Manager in cadrul Caroli Foods Group.



Poti fi interesat si de