Carniprod a lansat Salamul de curcan fara gluten
Marti, 13 Februarie 2018

Marti, 13 Februarie 2018
Salamul de curcan face parte din categoria Produse usurele, cu continut redus de grasime.
„Produs obtinut prin excelenta numai din carne de curcan (94%) de cea mai buna calitate, Salamul de curcan reuseste sa satisfaca cele mai exigente criterii de calitate ale consumatorilor de diferite varste. produsul nu contine alergeni si i se aplica bulinele «fara glutamat» si «fara gluten»”, se arata pe site-ul companiei.
Salamul de curcan este obtinut prin afumare la cald si fierbere, ambalat in vid si are termen de valabilitate de 35 de zile.
Gama Produse usurele mai contine Sunca piept pui, Sunca Dunarea, Poiana, Toast, Fagaras, Turist, Specialitate Casino si File.
Piața ready meals - în creștere și în România Segmentul de produse gat...
Raportat la iulie 2024, producţia de carne a urcat la bovine, la porcine şi la păsări, însă...
tudiile realizate de Asociația Braziliană a Proteinei Animale (ABPA) arată că exporturile de carn...