Carnia dezvolta gama Potrivit, cu produse din carne accesibile ca pret

Carnia dezvolta gama Potrivit, cu produse din carne accesibile ca pret


Producatorul de mezeluri Carnia, detinatorul brandului Ana si Cornel, anunta ca dezvolta o noua gama de produse – Potrivit.

Datorita eficientizarii tuturor proceselor de productie, produsele din gama Potrivit beneficiaza de un raport corect calitate-pret.

 

“Gama Potrivit are in componenta sa o gama variata de produse si a fost conceputa pentru a veni in sprijinul celor care isi valorizeaza resursele la maxim, se gospodaresc, au liste de prioritati si planuri de viitor, economisesc pentru proiecte si achizitii de familie, au comportament de stocare si sunt atrasi de promotii, vor sa faca aceleasi lucruri cu mai putine resurse. Ne dorim ca produsele noastre sa fie accesibile tuturor consumatorilor, astfel ca, produsele care fac parte din aceasta gama vor fi prezente atat in reteaua de magazine Ana si Cornel cat si la distribuitorii nostri”, au transmis reprezentantii Carnia.

 

Cu o cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajati, o cota de piata de 5% si o istorie de  25 de ani, compania Carnia se situeaza in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual.Poti fi interesat si de