Carnea de vita – un “must have” in meniul oricarui restaurant

Carnea de vita – un “must have” in meniul oricarui restaurant


La METRO gasesti acum un sortiment extins, calitate superioara, furnizori certificati taieturi si ambalari profesionale.

Imbogatit anul acesta cu o varietate de taieturi si piese intregi, ambalari profesionale si origini variate, sortimentul de carne de vita de la METRO este gandit in asa fel incat sa acopere necesarul oricarui client care detine un restaurant sau o locatie pentru evenimente.

 

De la originile si hrana folosita in cresterea bovinelor, pana la modul in care este maturata si taiata carnea de vita, acestea sunt aspectele care fac diferenta intre un preparat banal si unul incredibil de savuros. La METRO gasesti carne de vita de calitate superioara, de diferite origini, procurata de la furnizori de carne de top din toata lumea, pentru garantia excelentei si succesul preparatelor oricarui restaurant, menite sa satisfaca toate gusturile.

 

Carnea provine de la animale crescute in conditii optime si hranite corespunzator, produsele fiind obtinute prin cele mai moderne procese de prelucrare, certificarile pe care le detin producatorii fiind dovada standardelor inalte de calitate pe care le respecta.

 

Fie ca este vorba de antricot, vrabioara sau muschi, de T-bone, Tomahawk, Picanha sau Baveta, de origine SUA, Australia, Argentina, Brazilia, Uruguay, Irlanda, Romania sau alte tari din UE, produsele din carne de vita din oferta METRO sunt variate, incepand de la cele frecvent intalnite in meniurile de baza ale restaurantelor, pana la carne premium, potrivita pentru meniuri à la carte.

 

MATURAREA CARNII & MARMORAREA REPREZINTA SECRETUL GUSTULUI

Maturarea este o tehnica de „imbatranire“ controlata a carnii, prin care se urmareste potentarea aromei si a fragezimii, pentru o experienta culinara excelenta, iar la METRO gasesti atat produse cu maturare umeda, cat si uscata. Ce inseamna asta?

- maturarea umeda (wet aged) este realizata in ambalaje tip vacuum, carnea fiind, astfel, protejata de bacterii si mucegaiuri

- maturarea uscata (dry aged) se refera la procesul de stocare a carnii sub forma de piese intregi in mediu refrigerat – carnea este atarnata timp de cateva saptamani in spatii ample de depozitare pentru a „imbatrani“ in mod controlat.

 

Ofera-le clientilor tai o experienta culinara premium, alegand carnea de vita din gama METRO, care provine de la bovine din rase superioare, crescute si hranite in cele mai bune conditii, cu iarba sau cereale. Clientii restaurantului tau o vor recunoaste intr-o friptura frageda si suculenta, cu gust inconfundabil. Afla mai multe pe metro.ro



Poti fi interesat si de