Carne de pui cu Omega 3, pe rafturile din Marea Britanie
Miercuri, 22 Iunie 2016
Miercuri, 22 Iunie 2016
Waitrose a devenit primul lant de supermarketuri din Marea Britanie ce are la raft carne de pui imbogatita cu Omega 3.
Este vorba de piept de pui ce provine de la pasari hranite doar cu alge ce contin acizi grasi polinesaturati Omega 3. Pana acum, cea mai buna resursa de Omega 3 era sardina, scrumbia, somonul sau tonul. Compania a incheiat un parteneriat cu Moy Park, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare organica din Europa, pentru a crea noua linie de produse. Consumatorii ce au luat parte la un test clinic au fost supusi unor teste de sange, ce au evidentiat ca nivelul de omega 3 a crescut in medie cu 12% dupa consumarea produsele imbogatite cu Omega 3.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...