Carnatii din carne de pui de la “Fomica?” – ideali pentru mesele imbelsugate de sarbatori

Carnatii din carne de pui de la “Fomica?” – ideali pentru mesele imbelsugate de sarbatori


Se apropie sarbatorile de iarna si o data cu acestea supermarketurile vor fi pline de oameni dornici sa-si umple cosurile de cumparaturi cu alimentele preferate.

Noile obiceiuri de consum ne spun faptul ca o mare parte dintre consumatori ar aprecia sa primeasca sfaturi de la producator legate de ocaziile de consum, iar Grupul de firme Safir, prin brandul propriu de preparate si semipreparate  “Fomica?” acest lucru si-a propus sa faca.

 

Grupul s-a dedicat cu pasiune si responsabilitate realizarii unor produse din carne de pasare gustoase si sanatoase pentru clientii sai, produse ce raspund tendintelor actuale pentru o nutritie bazata pe ingrediente naturale, fara adaosuri si potentiatori de gust.

 

Gustul meselor de acasa cu carnatii din carne de pasare de la “Fomica?”

 

De sarbatori, “Fomica?” aduce in casele romanilor retete traditionale de carnati din carne de pasare, cu un continut scazut de grasimi pentru o stare generala mai buna.

 

Astfel, “Fomica?” prezinta diferite categorii de carnati de pasare: Carnati de pui proaspeti clasici sau Carnati de pui proaspeti picanti, ideali pentru masa principala de Craciun sau de Anul Nou. Pot fi pregatiti la gratar, in tigaie sau la cuptor. Potriviti pentru aperitive, dar si pentru consumatorii care nu au timp sa le faca pe toate in aceasta perioada aglomerata sunt Carnaciorii de bere afumati si fierti si Carnatii afumati si fierti. Acestia sunt pe placul si celor mai exigenti consumatori deoarece se acorda o atentie deosebita procesului de afumare cu rumegus din lemn de esenta tare, avand un gust echilibrat de carne de pasare afumata si condimente naturale.

 

Afla mai multe despre preparatele si semipreparatele Fomica? aici: www.safir.ro/ro/fomica



Poti fi interesat si de