Carmolimp vinde mancare gatita de 400.000 de euro pe luna. Jumatate din suma sunt livrarile pe litoral

Carmolimp vinde mancare gatita de 400.000 de euro pe luna. Jumatate din suma sunt livrarile pe litoral


La 30 de zile de la demararea vanzarilor pe produsele proaspat gatite din fabrica de mancare si la 2 zile inainte de deschiderea oficiala a platformei zizam.com pentru business to business, Carmolimp anunta livrari lunare de 400.000 de euro, pe contracte deja semnate. 50% din aceasta suma o reprezinta livrarile pe litoral.

„Avem o problema. In sensul ca am depasit preconizarile cu aproximativ 7 luni si facem eforturi sa tinem pasul cu investitiile noi. Facem investitii de marire a capacitatilor de productie. Volumele au fost mai mari pentru produsele cu care am inceput, asadar vom reusi sa extindem gama cu alte 10 feluri suplimentate abia din 20 iulie”, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.

 

Mancarea gatita a viitorului prinde aripi

Desi se asteptau la o crestere lenta, reprezentantii Carmolimp anunta o crestere accelerata. Primele produse gatite din fabrica de mancare, livrate in ambalaje de unica folosinta si gatite proaspat, cu tehnologie de ultima generatie, pleaca in cantitati de sute de tone din fabrica din Brasov catre toata tara.

 

„Pornim ruta catre Oradea intr-o saptamana si cea catre Galati in 2 saptamani. Stim ca produsele sunt foarte bune, le folosim chiar in casa la noi intrucat primele retete apartin chiar bunicii mele, dar sunt recunoscator pentru viteza cu care marile lanturi de restaurante si hoteluri au inteles avantajele multiple ale acestei metode unice de a optimiza costurile, dar mai ales de a pastra constante calitatea si gustul mancarii, la preturi fara concurenta in Romania”, a mai spus Valentin Soneriu.

 

Noile investitii in mancarea gatita a viitorului si angajarile - accelerate cu 6 luni

„Este un ritm alert. Mai alert decat ne asteptam. Si ne bucuram pentru asta. Investim in noile linii si facem angajari, inclusiv pe posturi importante precum director de marketing sau ingineri. Avem incredere ca toate se desfasoara in timp util, dar ritmul este mult mai accelerat decat ne asteptam. Cifrele mentionate nu includ livrarile in lanturile noastre de restaurante”, a adaugat directorul  Carmolimp.

 

Zizam.com isi incepe rutele oficiale zilele urmatoare

Cifrele semnalate in aceasta saptamana vin in conditiile in care platforma de vanzari anuntata, zizam.com, isi va incepe functionarea abia saptamana aceasta.

CarmOlimp este, in prezent, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori din industria locala HoReCa. Compania brasoveana detine cea mai mare fabrica integrata de mancare gatita.



Poti fi interesat si de