Carmolimp lanseaza o noua gama de mici romanesti la New York, pe Broadway

Carmolimp lanseaza o noua gama de mici romanesti la New York, pe Broadway


Compania brasoveana Carmolimp a investit peste 1,5 milioane de  euro in dezvoltarea unui nou brand de mici romanesti – „Litalsi”. Desi produsul este destinat pietei din Romania, acesta va fi lansat la evenimentul „Romania Day on Broadway”, ce va avea loc pe 16 iunie in New York.

“E timpul sa ducem cele mai interesante produse traditionale romanesti in inima unuia dintre cele mai populare orase din lume – New Yorkul. Practic, vom inchide Broadway pentru o zi si vom scoate in prim-plan cultura romaneasca si traditionalii mici. Vrem sa deschidem si o noua piata pentru micii cu care noi suntem atat de obisnuiti, dar pe care americanii abia acum ii descopera, insa ne vom axa pe dezvoltarea pe piata romaneasca, care va fi baza acestui business. In Romania vrem sa construim cel mai puternic brand de mici din piata, care vine la pachet cu un sistem de francizare si cu o aplicatie de livrare si promovare a businessului. Nu este o demonstratie de forta, desi inteleg ca asa pare. A pornit mai mult ca o gluma, din dorinta de a face lucrurile altfel. Am fi fost dispusi sa ii dam si gratis, doar de dragul promovarii Litalsi – niste mititei”, a declarat Valentin Soneriu, director CarmOlimp.

 

Evenimentul “Romania Day on Broadway” a debutat in anul 2000 si este la a XXIII-a editie, fiind organizat In parteneriat cu Ambasada Romaniei din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al Romaniei din New York si Institutul Cultural Roman. Acesta va avea peste 500.000 de participanti si va include un program artistic, avand ca scop promovarea in randul americanilor a celor mai frumoase aspecte ale culturii, obiceiurilor, valorilor si traditiilor romanesti.

 

CarmOlimp este, in prezent, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de HoReCa, activand in domeniu din 1993. Compania brasoveana detine cea mai mare fabrica integrata de mancare gatita, de la ferme de animale la abator si fabrica, oferind cele mai bune solutii din zona de mancare gatita, transare, produse specializate si proiecte specifice.



Poti fi interesat si de