Carmistin investeste peste 50 de milioane de euro intr-un nou abator de pui
Vineri, 19 Mai 2023
Vineri, 19 Mai 2023
Managerul general al Avicarvil Valcea, Gabi Craciun, a precizat ca noul abator, care va avea o capacitate de procesare de 200.000 de pui pe zi, va fi gata la sfarsitul acestui an si operationalizat la inceputul anului viitor, firma avand in dezvoltare si o asociatie de producatori care ar putea sa-si abatorizeze productia la Valcea dupa deschiderea noii unitati.
„In momentul de fata, la capacitatea pe care o avem, taiem in doar fermele proprii. Avem alte ferme in dezvoltare, dar in acelasi timp avem o asociatie de producatori pe care o dezvoltam si incercam sa fim langa ei cu know-how, cu ajutor investitional si asa mai departe”, a spus Gabi Craciun.
Cu o cifra de afaceri de peste 1,8 miliarde de lei, Grupul Carmistin este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de alimente din Romania, cuprinzand peste 20 de companii active in productia de carne de pasare si oua, cresterea porcilor, cresterea bovinelor, dar si in productia de cereale. Divizia de pui ocupa circa 50% din business-ul companiei, brandul LaProvincia, dezvoltat la Valcea inca din anul 2008, odata cu preluarea diviziei Agro de la fostul combinat Oltchim Ramnicu Valcea, fiind cotat in primele trei din tara.
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...
Conform unui comunicat al MADR, printre subiectele ridicate de oieri au fost mentionate subventii...
Institutia Prefectului Salaj a precizat ca Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) a adoptat,...