Carmistin angajeaza 600 de oameni pentru inaugurarea abatorului din judetul Valcea

Carmistin angajeaza 600 de oameni pentru inaugurarea abatorului din judetul Valcea


Grupul Carmistin, unul dintre principalii producatori de alimente din Romania si lider in ierarhia producatorilor de carne la nivel national, inaugureaza, la Francesti (Valcea), cea mai noua si moderna facilitate de productie carne de pasare din tara noastra.

Proiectul a fost demarat in anul 2022, in urma unei investitii in valoare de 80 milioane euro, ingloband tehnologii de ultima generatie si reprezentand astfel un reper in industria de profil, atat la nivel local, cat si regional.

 

In aceasta perioada premergatoare demararii productiei in noua unitate, Carmistin desfasoara si cea mai ampla campanie de recrutare in judetul Valcea, venind cu o oferta de peste 600 noi locuri de munca pentru posturi precum ingineri in industria alimentara, ingineri calitate, ingineri automatisti, mecanici, electricieni, instalatori, fochisti si foarte multe posturi de muncitori transare-ambalare, igienizare, stivuitoristi, s.a. Pe langa salariile motivante, din oferta Carmistin nu lipsesc facilitati precum formarea si calificarea la locul de munca sau asigurarea transportului si a unei mese calde pe zi.

 

Viitorii angajati vor face parte din echipa care va opera, practic, cea mai complexa unitate de productie de carne de pui pe care Romania o are in domeniu.

 

Odata cu inaugurarea noului abator de la Francesti, Carmistin va deveni un jucator cu o pozitie deosebit de importanta la nivel regional, fiind in masura sa satisfaca cererea venita in principal din pietele externe.

 

Proiectul de la Francesti este parte din viziunea si directia strategica a Carmistin din ultima perioada, 2024 marcand un moment-cheie in evolutia Grupului, pe masura ce isi extinde capacitatile de productie si isi urmareste angajamentul asumat pentru inovatie, excelenta operationala si sustenabilitate. Planurile Carmistin pentru urmatorii 4 ani prevad alte noi investitii de amploare, in valoare totala de peste 350 milioane euro in dezvoltarea si diversificarea portofoliului de produse La Provincia, cu scopul atingerii noului obiectiv strategic anuntat: consolidarea Carmistin, The Food Company.

 

Carmistin a fost fondata in urma cu doua decenii, avand capital suta la suta romanesc. Compania a dezvoltat simultan mai multe linii de business, cu obiectivul crearii unui lant complet integrat in ceea ce inseamna productia locala de hrana. Astazi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 companii active in productia de carne de pasare si oua, cresterea porcilor, cresterea bovinelor dar si in productia de cereale, avand peste 4.200 angajati. Avand numeroase proiecte de dezvoltare aflate in derulare, Carmistin ofera permanent noi si interesante oportunitati profesionale, in special in judetele Valcea, Gorj si Prahova.



Poti fi interesat si de