Carmistin a lansat o ampla campanie de donatii alimente, ce va fi derulata anual, in luna august

Carmistin a lansat o ampla campanie de donatii alimente, ce va fi derulata anual, in luna august


Carmistin deruleaza, incepand din acest an, in luna august, o ampla campanie de donatii alimente, ca parte a eforturilor organizatiei de a se implica in initiative de sustinere a comunitatilor locale. Actiunile se desfasoara la nivel national si constau in donatii de pachete cu alimente din portofoliul propriu, brand La Provincia, catre spitale, centre sociale, camine de batrani, precum si catre familii nevoiase, donatiile de ouale BIO marcand prima etapa a campaniei. 

Astfel, 45.000 oua BIO La Provincia au fost distribuite, in conditii de maxima siguranta si igiena alimentara, in satele Scoarta, Turburea, Sacelu, Alimpesti, Prigoria, Polovragi si Tantareni, judetul Gorj.

 

Alte 10.000 oua BIO La Provincia au fost donate de Carmistin catre mai multe cantine sociale, centre de zi si rezidentiale din Capitala, precum Cantinele Sf. Ana, Sf. Maria si Sf. Filofteea, Caminul de Batrani de la Manastirea Pasarea si cel apartinand Parohiei Precupetii Vechi, precum si in Centrul de Zi pentru Copii “Sfanta Mc. Sofia”. Peste 2.000 oua BIO au ajuns, de asemenea, in judetul Bacau, prin Asociatia Patmos Onesti. “Prin initierea campaniei de donatii alimente, ne dorim sa contribuim la cultivarea binelui comun in societate, intr-un un exemplu de solidaritate cu comunitatile locale in care activam si nu numai. Campania noastra continua toata luna august si vizeaza in mod special institutii si centre care se ingrijesc de copii, dar si de adultii si batranii care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Andra Paraschiv, reprezentantul Grupului Carmistin.

 

Compania s-a alaturat, totodata, si initiativei guvernamentale, ”Daruieste romaneste”, donand peste 10.500 oua BIO in spitalele din judetul Teleorman, dar si in cateva centre sociale si pentru persoane varstnice din comunele Talpa si Saelele. Aceasta actiune face parte dintr-un amplu program de sustinere a sectorului agroalimentar din tara noastra, in scopul restabilirii unei mai puternice legaturi intre producatorul si consumatorul roman de hrana, prin promovarea de alimente sanatoase, de inalta calitate.

 

Despre Carmistin

Carmistin se situeaza intre primii producatori romani de alimente. Grupul cuprinde peste 20 companii active in sectorul cresterii animalelor (pui, porc, bovine), productia de oua BIO si productia de cereale, in cadrul Carmistin fiind integrati in prezent fermieri cu peste 10.000 hectare teren cultivat, din care peste 3.000 ha reprezentand agricultura BIO.

 

Obiectivul companiei este de a deveni cel mai mare producator de proteina animala din Romania, prin definitivarea unui sistem integrat pe tot lantul de productie hrana, cu o preocupare permanenta pentru bunastarea animalelor si cu respect fata de natura si mediu. Carmistin si-a propus, totodata, sa devina compania din Romania cu cea mai redusa amprenta de carbon per kg de carne produsa.



Poti fi interesat si de