Cardurile de tichete sociale pot fi folosite in magazinele Auchan

Cardurile de tichete sociale pot fi folosite in magazinele Auchan


Cardurile de tichete sociale din programul guvernamental Sprijin pentru Romania, emise prin operatorii Up Romania si Sodexo, pot fi folosite in magazinele Auchan, a anuntat retailerul.

„Auchan sustine programul guvernamental Sprijin pentru Romania, demarat de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE). Intr-o prima etapa, judetele acoperite sunt cele aferente operatorilor Sodexo si Up Romania, iar compania depune toate eforturile pentru a putea oferi acest serviciu alaturi de toti operatorii acreditati, in cel mai scurt timp. Cardurile de tichete sociale pot fi folosite in hipermarketurile si supermarketurile Auchan”, se mentioneaza in comunicat.

 

In plus, retailerul organizeaza si o tombola speciala, in cadrul careia clientii care utilizeaza la cumparaturi atat cardul pentru tichete sociale, cat si cardul MyCLUB Auchan, pot castiga unul dintre cele 3 premii lunare a cate 1.000 euro fiecare, sub forma de bonus pe cardul de fidelitate, pana la sfarsitul anului.

 

Incepand din luna august, tichetele sociale din programul Sprijin pentru Romania, emise prin operatorii Sodexo si Up Romania, pot fi folosite in toate magazinele Auchan din Constanta, Galati, Bucuresti, Ilfov, Dolj, Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Brasov, Mures, Sibiu, Hunedoara, Timis, Bacau, Iasi, Suceava, Arges si Prahova (cu exceptia magazinelor MyAuchan din statiile Petrom).

 

Conform OUG 63/2022, sprijinul material acordat categoriilor de persoane vulnerabile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta are drept scop compensarea unei parti din cheltuielile cu hrana pentru asigurarea traiului zilnic, prin acordarea unor tichete sociale pe suport electronic, pentru achizitionarea de produse alimentare si/sau pentru asigurarea de mese calde.

 

In plus, in perioada 2 august - 31 decembrie 2022, beneficiarii cardurilor pentru tichete sociale care folosesc la cumparaturi si cardul MyCLUB Auchan vor fi inscrisi automat in tombola prin care compania ofera lunar, prin tragere la sorti, 3 premii a cate 1.000 euro fiecare, sub forma de bonus pe cardul de fidelitate.

 

Acest demers vine in continuarea actiunilor de protejare a puterii de cumparare a romanilor, cu atat mai mult in aceasta perioada. Cea mai recenta masura anti-inflatie introdusa de Auchan a fost blocarea preturilor a peste 3.000 de produse marca proprie Auchan.

 

Astfel, numeroase produse alimentare, de la lactate, branzeturi, mezeluri, oua, produse din carne, conserve si pana la cafea si inghetata, cat si nealimentare, precum detergenti, cosmetice, articole de papetarie, bricolaj, auto si produse destinate animalelor de companie, nu mai sunt impactate de inflatie, cel putin pana la 30 septembrie 2022.

 

In plus, clientii fideli beneficiaza si de 5% bonus suplimentar, in bani, pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achizitia acestor produse.

 

Auchan Romania are in portofoliu 264 de magazine, cuprinzand 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri si 225 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro.

 

Cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers” Friend si statutul Customers” Friend - Superior Excellence.Poti fi interesat si de