Campofrio a lansat o categorie noua de snacks


Campofrio, brand al grupului Caroli Foods, a lansat o categorie noua de snacks, din carne cu peste 16 gr. de proteina pe 100 gr. de produs, hranitoare si satioase, care sa satisfaca pofta de ”altceva” sau care sa tina de foame pana la urmatoarea masa principala, atunci cand suntem la job, in oras sau pe drum.

Snack-urile sunt o pauza binemeritata in care rontaim ceva cu gust intens si ne luam energia de care avem nevoie pentru a continua ce avem de facut. Tin de foame, dar mai ales de pofta. Carnati afumati traditionali romanesti sau spanioli, salam crud uscat, picant, aromat si gustos, Campofrio SNACK'IN aduce pe piata o combinatia perfecta de textura, aroma si explozie de gusturi.

 

Cu motto-ul “There’s a new King in town”, campania merge pe ideea ca aceasta noua categorie de produse procesate din carne are un nou “rege”, Campofrio Snack’In. Lansarea a fost insotita de campania #vreausagust, care a adus o varianta noua, digitala de sampling. Oricine si-a putut face un cont pe campofrio.ro si a primit acasa, gratuit, un snack din oferta Campofrio.

 

“Ne-am dorit ca produsul nostru sa ajunga la un numar cat mai mare de consumatori care sa aiba posibilitatea sa il guste si ulterior sa ne lase feedback despre produs. Tinem cont intotdeauna de parerile consumatorilor nostri si luam in considerare feedback-urile lor pentru imbunatatirea constanta a produselor”, spune Ana Maria Bajan, Marketing Director, Caroli Foods Group (parte din Sigma Group).

 

Oferta snacksurilor de la Campofrio e bogata si diversa. Carnati Sinaia Sticks, pe care ii puteti lua la birou, in sala de fitness sau la plimbare, cand va apuca foamea. Tot la categoria Sticks, mai puteti testa Slim Sticks - crud uscati, afumati cu fum natural, subtiri si cu 16 grame de proteine, un snack rapid si hranitor, care sa iti dea energia necesara pentru a continua ziua. Pentru diversitate, Sibiu Sticks crud-uscati sunt o varianta pentru momentele acelea cand cand ai pofta de carnati, dar nu ai chef sa gatesti.

 

Din oferta de Snacksuri nu putea lipsi salamul: intr-un format nou, Campofrio Mini Salam Banatean vine sa salveze situatia cand iti e foame si pofta de ceva gustos si satios.

 

In functie de preferinte si curaj, exista si varianta picanta pentru fiecare din aceste produse sau variante cu mai multe sau mai putine grame.

 

Pentru gusturi exotice sau dorinta de a depasi granita aromelor, exista Campofrio Mini Fuet, salam spaniol cu gust aromat de porc, Campofrio Mini Fuet Pavo, din curcan, sau Campofrio Mini Chorizo, combinatia perfecta dintre putin condimentat si putin dulce.Poti fi interesat si de