CARNEXPO Grill le ureaza succes celor sase echipe inscrise la Top Chef MACELAR

CARNEXPO Grill le ureaza succes celor sase echipe inscrise la Top Chef MACELAR


In premiera pentru Romania, CARNEXPO Grill organizeaza Top Chef MACELAR, prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

Consursul se va desfasura in cadrul editiei a treia a evenimentului CARNEXPO Grill, in perioada 5-6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.

 

Cele sase echipe care vor concura in cadrul Top Chef MACELAR sunt Carmangeria Ozana, Carrefour Romania, Sergiana, Auchan Romania, Smithfield si Cathedral Distribution.

 

„Top Chef MACELAR este un proiect de suflet al nostru, care promoveaza esenta acestei industrii, pe care o servim de peste 15 ani si ne dorim sa devina un concurs de traditie in Romania”, spune Eugen Capra, CEO CARNEXPO Grill.

 

Top Chef MACELAR se va desfasura pe durata a trei ore, iar fiecare echipa concurenta va avea la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel intreg si cinci carcase de pui, pe care va trebui sa le transforme in produse cu valoare adaugata.

 

Echipele participante isi vor putea asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele care vor fi concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Produsele finite vor fi apoi prezentate ca si cum ar putea fi comercializate intr-un cadru de vanzare cu amanuntul.

 

Juriul este format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate mondiala, si vor puncta fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.



Poti fi interesat si de