CARNEXPO Grill lanseaza primul serial de promovare a carnii romanesti

CARNEXPO Grill lanseaza primul serial de promovare a carnii romanesti


CARNEXPO Grill lanseaza din 18 iulie 2020 un nou serial pe You Tube care isi propune sa puna fata in fata consumatorii din Romania cu producatorii autohtoni de carne si preparate din carne – intr-un cuvant CARNEXPO Grill TV. Astfel, pornim intr-o calatorie culinara inedita in care vom descoperi locatii superbe in Romania, producatori si furnizori de exceptie, cat si produse locale extraordinare, multe dintre ele necunoscute publicului larg.

“Trebuie sa intelegem de unde provine mancarea noastra, cum a fost produsa si de catre cine. In felul acesta, cu totii putem invata cum sa imbinam placerea mancatului cu responsabilitatea fata de producatori si de produse si, totodata, sa apreciem calitatea produselor romanesti. Ne indreptam atentia catre consumatorul final, caruia vrem sa ii aratam ca gatitul nu este pe atat de complicat precum pare. Din contra, poate fi simplu si interesant. Tocmai de aceea, prin intermediul acestui serial video ne-am propus sa devenim principalul promotor al produselor romanesti, atat de gustoase si de sanatoase, dar insuficient apreciate. Vrem sa ajungem aproape de consumatori, sa educam gusturi”, sustine Eugen Capra, General Manager CARNEXPO Grill.

 

Practic, va propunem un cooking show putin altfel. Va vom arata ca se poate gati gustos si modern cu preparate romanesti, va vom oferi ponturi pentru pregatirea unor mancaruri simple, dar apetisante. Si in acelasi timp va vom demonstra ca avem o multime de produse locale de o calitate extraordinara pe care multi dintre dumneavoastra le veti aprecia.

 

Distributie de exceptie

Serialul CARNEXPO Grill, ce va debuta pe 18 iulie 2020, va va prezenta aventura culinara a 4 specialisti si pasionati in gastronomie si industria carnii. Ii veti cunoaste pe Eugen Capra, initiatorul acestui proiect si gazda tuturor episoadelor, pe Chef Iulian Olaru, cel care joaca rolul Rebelului, un personaj carismatic si plin de viata. In oglinda, Chef Orlando Zaharia are rolul Specialistului, personajul profesionist, care iubeste perfectiunea si care da linia preparatelor realizate. La polul opus, Dorinel Niculae, reprezentant al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, este Dorel. Doar ca un altfel de Dorel. Isi joaca rolul din umbra, el fiind nerabdator sa cunoasca oameni, locatii superbe si produse noi.

 

Ei sunt profesionistii CARNEXPO Grill TV – care va vor arata ce e #bundegrill si cum vor ridica gratarul si produsele de grill la rang de arta.

 

 

 



Poti fi interesat si de