CARNEXPO Grill lanseaza burgerul de 1.000 de euro
Vineri, 04 Iunie 2021
Vineri, 04 Iunie 2021
Golden Burger va fi realizat din ingrediente premium: carne de vita romaneasca, caviar produs in Romania, chifle, branzeturi si legume de provenienta locala, si va fi ornat cu foita de aur.
De realizarea celui mai scump burger se va ocupa Chef Iulian Olaru, cu o experienta de aproape 20 de ani in bucatarie, fost concurent Chefi la Cutite.
Burgerul de 1.000 de euro va fi pregatit si prezentat la standul Grill Fest din cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.
Grill Fest este cel mai nou proiect al Adoor Event, dedicat consumatorilor, menit sa devina cel mai mare festival dedicat carnii si gastonomiei din Romania.
“Grill Fest va fi cea mai interesanta platforma de promovare care ii va apropia pe consumatori de producatorii autohtoni, contribuind astfel la cresterea calitatii produselor. Ne bucuram de toate preparatele culinare romanesti si consideram ca acestea trebuie sustinute pentru a rezista pe piata. Obiectivul nostru este sa atragem cat mai multi romani curiosi sa descopere produsele locale de calitate si sa dam gust festivalurilor din tara”, declara Eugen CAPRA, Manager General Addor Events.
Grill Fest este un proiect ce va fi sustinut de o serie de antreprenori din industria carnii, HoReCa si retail. Mai multe detalii despre festival vor fi prezentate in cadrul evenimentului CARNEXPO Grill de saptamana viitoare.
Cu o suprafata de expunere de 1 500 mp, peste 150 de companii din aproximativ 20 de tari si un pr...
Evenimentul are ca scop pe de-o parte evaluarea generala a calitatii produselor provenite din mar...
Evenimentul, care a avut loc la inceputul lunii septembrie la restaurantul Vlees & Co Steak d...