CARNEXPO Grill continua campania de reducere a risipei alimentare

CARNEXPO Grill continua campania de reducere a risipei alimentare


Si la editia din acest an, CARNEXPO Grill imbina lupta impotriva risipei alimentare cu solidaritatea.

Organizatorii evenimentului susţin lupta impotriva risipei alimentare, astfel ca tot surplusul de preparate ce vor fi gatite in cele doua zile ale evenimentului va fi donat catre persoane defavorizate.

 

“Suntem constienti de impactul social si de influenta negativa asupra mediului pe care le are risipa alimentara. De aceea, inca de la prima editie a CARNEXPO Grill, derulam o campanie de reducere a risipei de alimente. Actiunea se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Fratia Ceaunelor si presupune donarea surplusului de mancare gatita catre familiile nevoiase din parohia Adormirea Maicii Domnului din Neptun si copiii institutionalizati din orasul Mangalia”, afirma Eugen Capra, CEO CARNEXPO Grill.

 

Cifrele referitoare la risipa din Romania sunt ingrijoratoare. In anul 2021, s-au aruncat la gunoi 2 milioane de tone de alimente.

 

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata.

Evenimentul se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.



Poti fi interesat si de