CARNEXPO Grill International, 24-25 iunie 2021, prima editie de top din Republica Moldova

CARNEXPO Grill International, 24-25 iunie 2021, prima editie de top din Republica Moldova


Dupa editiile de succes din Romania la care au participat peste 600 de specialisti din industria carnii, HoReCa si retail, organizatorii CARNEXPO Grill pregatesc o noua editie de top, ce se va desfasura in perioada 24-25 iunie 2021, la Castel Mimi din Republica Moldova.

De data aceasta, CARNEXPO Grill reuneste in Republica MOLDOVA toti specialistii din sectorul de carne si preparate din carne, reprezentantii autoritatilor, specialisti din segmentul HoReCa si retail, atat din Republica Moldova, cat si din Romania.

 

CONFERINTA INTERNATIONALA

Viitorul  industriei carnii din Republica Moldova, evolutii, tendinte si dezvoltare.

 

SPEAKERI EVENIMENT:

- Adrian Oros, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - invitat special din Romania

- Paolo Patruno, Secretar General CLITRAVI - invitat special de la Bruxelles

- Emilio Becker, Broker international de carne - invitat special din Spania

- Stefan Bercea, Presedinte Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism

- Giovanni Baldantoni, Director Executiv Asociatia Bucatarilor Italieni

- Reprezentanti ai autoritatilor, specialisti, oameni de afaceri

 

INVITATI

Cei mai buni profesionisti si cele mai importante personalitati implicate in productia de carne si preparate din carne, bucatari faimosi, manageri recunoscuti din sectorul de retail, cat si cei mai importanti furnizori din tara si strainatate vor fi prezenti sa impartaseasca din experienta lor vasta pentru a pune umarul la dezvoltarea sectorului agroalimentar din Republica Moldova.

 

SOLUTII COMPLETE

Ne pregatim intens pentru a aduce invitatilor nostri cele mai bune oportunitati si raspunsuri la toate provocarile cu care sectoarele de carne si preparate din carne, HORECA si retail se confrunta.

Incurajam descoperirea de noi produse specifice locale, cu o componenta inovativa capabila sa satisfaca noile obiceiuri de consum, fara a pierde nimic din valorile esentiale ale identitatii nationale.

 

BE A PARTNER

Te invitam sa fii partenerul CARNEXPO Grill in Republica Moldova si sa beneficiezi de cea mai buna vizibilitate in cadrul unui show de exceptie care pune in centrul atentiei cele mai bune produse agroalimentare.

Esti producator de carne si preparate din carne, producator de vinuri, bauturi spirtoase sau racoritoare, ape minerale, bere, produse din panificatie, inghetata, produse pentru gratar sau furnizor de condimente, echipamente, utilaje? Atunci locul tau este la CARNEXPO Grill.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 24-25 iunie 2021, la Castel Mimi din Republica Moldova.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de