CARNEXPO GRILL 5 - 6 Mai 2022. Editia 3

CARNEXPO GRILL 5 - 6 Mai 2022. Editia 3


CARNEXPO Grill este cel mai important eveniment gastronomic din România ce atrage cei mai mulți profesioniști din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu sopul de a dezvolta afaceri și a descoperi produse și tendințe noi de piață.

 

Prima ediție Carnexpo Grill a avut loc în 2020 și a reunit peste 200 de experți și entuziaști din ariile de baza ale industriei alimentare, iar ediția din 2021 a fost una a recordurilor, reușind să atragă peste 1500 de specialiști, fapt ce a confirmat importanța acestui eveniment care devine deja o tradiție.

În 2022, ajuns la cea de-a 3-a ediție, CARNEXPO Grill atrage deja expozanți și vizitatori importanți din industria carnii, HoReCa si retail și invitați speciali din străinatate, devenind un concept emblematic în calendarul evenimentelor dedicate industriei alimentare.

Orice profesionist îți va confirma - dacă vrei să participi la un eveniment premium dedicat industriei alimentare, atunci mergi la CARNEXPO Grill. 
Este cea mai mare platformă de promovare din industrie, locul potrivit pentru cei care dau gust și pentru cei care caută tendințe pentru dezvoltarea afacerilor lor.

 

 

 

 

 

CEG-22---editabil2

 

"Datoria noastra, a tuturor, este promovarea produselor locale românești, iar CARNEXPO Grill este platforma unică în România prin intermediul căreia sunt alese cele mai bune soluții complete de dezvoltare pentru industria cărnii, HoReCa si retail. 
Cei mai buni specialiști din România, dar și din strainatate, participă la acest eveniment business to business pentru a împartași cele mai noi tendințe și inovații ce cuprind întregul spectru al gastronomiei. 
Dupa frumoasele experiențe culinare trăite la Alba Iulia, vă invităm ca în anul 2022 sa fiți alături de noi la o noua ediție organizată de această dată pe litoral, la Olimp și de asemenea la edițiile ce vor urma:
CARNEXPO Grill - Republica Moldova
CARNEXPO Grill EUROPE - Bruxelles, Belgia"

Eugen Capra - Manager General Carnexpo Grill

 

CEG-22---editabil5

CEG-22---editabil3_1

 
 
CARNEXPO Grill a fost conceput a fi un eveniment flexibil și modular. Ramânând fidel misiunii sale principale, cea de a promova produsele și serviciile românești, CARNEXPO Grill se desfășoară în 2022 într-o zona diferită a țării, la țărmul mării, într-o nouă locație de 4 stele - Phoenicia Blue View - care va oferi participanților cel mai mare spațiu de desfășurare de până acum.*


15000m2 vor gazdui 8 zone dedicate:
 
- MEAT EXPO Area  / zona principală de expoziție a evenimentului în care participanții au posibilitatea de a-și expune produsele și preparatele din carne și de a-și personaliza standul conform campaniilor de promovare pe care le au în desfășurare.
- BUSINESS Lounge  / zona dedicată întâlnirilor de business și networking-ului, în care participanții pot închiria separeuri pe care le pot optimiza și personaliza dupa preferințe. 
- RETAIL & HORECA Area  / segmentul de Retail & HoReCa primește la această ediție, propria zonă în care participanții își pot promova serviciile și în care aceștia pot organiza propriile show-uri culinare sau activari de brand. 
- TECH Area  / tehnologie, echipamente, consumabile și servicii software, toate în același loc, o zonă dedicata exclusiv acestui segment esențial pentru producția moderna de carne și preparate din carne, dar și pentru nevoile tehnologice din retail și HoReCa. 
- BBQ WORKSHOP Area  / o tradiție a evenimentului deja, este gazduită de asemenea într-o zonă special dedicată show-urilor culinare, în care fiecare dintre companiile participante își poate amenaja un stand personalizat la care Chefi renumiți din România vor putea pune în valoare produsele din carne într-o maniera inovativa și spectaculoasă.
- DRINKS Area zona dedicată producătorilor de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice, energizante sau răcoritoare.
- SWEETS & SNACKS Area  / de la produse de panificație, patiserie și cofetărie, la înghețată sau sandwich-uri, zona sweets & snacks vine în mod natural în completarea experienței de grill.  
- VEGETABLES & ALTERNATIVE PROTEINS Area  / produsele vegetale, fructele sau legumele sunt parte importantă a industriei alimentare, iar acum au o zonă exclusivă în cadrul evenimentului, alături de noua categorie de produse ce folosesc proteina alternativă.

 
*Noua structură a evenimentului permite tuturor participanților, o mai mare posibilitate de personalizare a prezenței lor, printr-o expunere simultană în mai multe zone ale suprafeței de desfășurare.

 

Vezi catalogul evenimentului!
Profită de cele mai bune locuri la CARNEXPO Grill 2022.
Înscrie-te acum! la office@industriacarnii.roPoti fi interesat si de