CARNEXPO 2019: Mihai Ciobanu, Ulma Packaging – "Nu am lipsit de la nicio editie a targului"

CARNEXPO 2019: Mihai Ciobanu, Ulma Packaging – "Nu am lipsit de la nicio editie a targului"


Producator de referinta la nivel mondial de solutii de ambalare, ULMA Packaging va fi prezenta la INDAGRA FOOD & CARNEXPO, care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, la Centrul Expozitional Romexpo.

"Ne adresam celor care vor sa se dezvolte si au nevoie de tehnologiile noastre, pentru a expune la raft produse cu termen de valabilitate extins, dar si sa poata realiza volume mari intr-un timp cat mai scurt. Solutiile pe care noi le propunem sunt destinate clientilor de nivel mediu si mare. Depinde de fiecare piata, iar noi adaptam tehnologiile oferite la cererea clientilor nostri", a declarat directorul general al companiei, Mihai Ciobanu, pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO.

 

In ceea ce priveste participarea la expozitie, acesta a mentionat: "Nu am lipsit la nicio editie a targului, fiind pentru noi platforma ideala de expunere a celor mai noi tehnologii pe care le-am prezentat la ultimele expozitii internationale".

 

Ulma Packaging produce circa 1.700 de masini pe an, la nivel mondial. In Romania, unde compania este prezenta de peste 10 ani, vinde peste 100 de utilaje anual.

 

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie organizata de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS, se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

 

Date de contact pentru inscrieri:

 

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.roPoti fi interesat si de