Burgerii, shaorma si pizza, in topul produselor comandate de romani pe litoral, vara aceasta

Burgerii, shaorma si pizza, in topul produselor comandate de romani pe litoral, vara aceasta


Burgerii, shaorma si pizza s-au aflat vara aceasta in topul produselor preferate de romanii aflati pe litoral, care au ales sa faca comenzi de la restaurante, potrivit unei analize realizate de o platforma de livrare.

Dupa pizza, in clasamentul comenzilor, s-au aflat supele si micii.

 

'In acelasi timp, produsele cu protectie solara au inregistrat o cerere mai mare, utilizatorii efectuand cu 25% mai multe comenzi fata de aceeasi perioada a anului trecut', se arata intr-un comunicat al Glovo.

 

Potrivit studiului, cel mai comandat produs pe litoral a fost burgerul, preferat de utilizatori fiind sortimentul cu pui, urmat de cel cu vita. De asemenea, in topul preferintelor s-a situat shaorma, unde utilizatorii au comandat cel mai des varianta cu pui, urmata de cea cu carne de vita si mix.

 

'Cand vine vorba de cele mai comandate tipuri de pizza, sortimentul Quattro Stagioni a fost cel pentru care utilizatorii de pe litoral au optat cel mai des, clasamentul continuand cu pizza Salami si Capriciosa', arata datele platformei de livrare.

 

In topul produselor preferate au fost si supele, ciorba de pui a la grec fiind cea mai comandata, urmata de ciorba de vacuta, ciorba de burta, dar si de ciorba de fasole cu afumatura. Totodata, si micii s-au aflat printre cele mai comandate produse de pe litoral.

 

'Anul acesta, iulie a fost luna cu cele mai multe comenzi inregistrate din sezonul estival, pe 16 iulie fiind plasate pe litoral cele mai multe comenzi prin Glovo. Cele mai multe comenzi au fost facute de utilizatori la pranz si cina, comparativ cu perioada din extrasezon, cand cele mai multe comenzi sunt efectuate seara. In acelasi timp, in sezonul estival, sambata a fost ziua cea mai aglomerata din saptamana, comparativ cu perioada din extrasezon, cand se comanda cel mai mult vinerea', mai arata cercetarea.

 

In sezonul estival, cele mai multe comenzi au fost realizate de un utilizator din Constanta, care a efectuat 395 de comenzi in aceasta perioada.

 

Totodata, cea mai scumpa comanda inregistrata ii apartine unui utilizator din Mangalia, care a cumparat sandwich-uri, apa si gustari in valoare de 3.000 de lei.

 

De altfel, si titlul de cel mai mare fan gyros din Romania ii revine unui utilizator din Constanta care, in ultimele 12 luni, a comandat in total 170 de gyrosi, adica, in medie, 14 gyrosi in fiecare luna.

 

Glovo este una dintre cele mai importante aplicatii de livrare, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri si magazine. Fondata in 2015 la Barcelona, opereaza in 23 de tari din Europa, Asia Centrala si Africa.



Poti fi interesat si de