Burger King si chef Roxana Blenche au creat cel mai vandut produs de pe Tazz in ziua lansarii

Burger King si chef Roxana Blenche au creat cel mai vandut produs de pe Tazz in ziua lansarii


In cadrul initiativei nationale Gusturi locale, preparate legendare, Tazz lanseaza in parteneriat cu Burger King primul produs reinterpretat de un chef local Roxana Blenche, finalista Chefi la Cutite, sezonul 8.

Cu fler autohton si ingrediente locale, produsul lansat de Burger King si chef Roxana Blenche doar pe Tazz s-a bucurat de un real succes, fiind cel mai vandut preparat din aplicatie in ziua lansarii sale, cu 1.481 burgeri vanduti intr-o singura zi.

 

Noul produs creat de chef Roxana Blenche poate fi comandat exclusiv din aplicatia Tazz, cu livrare sau ridicare personala din restaurant, pana pe 30 decembrie 2021, si e disponibil in doua sortimente, in functie de tipul de carne preferat – Fain Chicken cu pui, si Burger Domnesc cu vita. Cei doi burgeri pot fi comandati de pe Tazz si in varianta de meniu, alaturi de o portie de cartofi prajiti si o bautura la alegere, din sectiunea speciala Gusturi Regale by Roxana Blenche din aplicatie.

 

Primul sortiment reinventat de chef Roxana Blenche este Fain Chicken, un burger usor si super-fain de pui, care imbina gusturi complementare cu un design savuros, de inspiratie locala. Cuibarit intr-o chifla pufoasa, alaturi de bacon crocant, ceapa caramelizata, branza maturata, inele de ceapa, legume proaspete si iz de muraturi, sub un tricolor de sosuri, Fain Chicken ofera o experienta culinara unica.

 

Burgerul Domnesc, al doilea sortiment din campania Gusturi regale, Livrari legendare, este deosebit prin felul in care combina texturile din chifteaua suculenta de carne de vita, inelele crocante de ceapa si baconul delicios cu sosurile de maioneza cu usturoi, barbeque si chilli cheese. Castravetii murati alesi cu grija, alaturi de notele fresh aduse de legumele proaspete, completeaza gustul echilibrat si neasteptat al burgerului creat pentru a rasfata orice rege sau regina.

 

Ideea din spatele Gusturi regale, Livrari legendare se subordoneaza conceptului Gusturi Locale, Preparate Legendare, lansat la inceputul lunii, prin care savorile autohtone sunt readuse la viata prin utilizarea unui preparat international iubit de romani ca pivot. Campania are o insemnatate aparte la nivel local, mai ales ca Roxana Blenche este primul chef roman care lanseaza un produs Burger King in premiera in Romania cu ingrediente locale, la initiativa unei platforme romanesti de livrare.

 

”Acest moment are o insemnatate aparte pentru noi deoarece am reusit sa colaboram in premiera cu un lant international de restaurante si cu un chef local. Roxana a avut ocazia sa intre in bucataria Burger King si sa pregateasca o reteta proprie, reinterpretata pornind de la ingredientele Burger King si cele locale pentru a oferi un produs exclusiv, care s-a bucurat de un succes neasteptat – cel mai vandut produs de pe Tazz in ziua lansarii.” – a adaugat Catalina Manaila, Events & Partnerships Manager Tazz.

 

Fain Chicken si Burgerul Domnesc se pot comanda doar prin Tazz din toate restaurantele Burger King din Bucuresti si Brasov, pana pe data de 30 decembrie 2021. Produsele sunt disponibile pentru livrare sau ridicare personala direct din restaurant la pretul de 25.9 lei pentru oricare dintre cele doua sortimente de burger, si la pretul de 35.9 lei pentru intreg meniul.Poti fi interesat si de