Burger King a deschis un nou restaurant in Galati Shopping City

Burger King a deschis un nou restaurant in Galati Shopping City


Burger King, unul dintre cele mai renumite lanturi de restaurante cu servire rapida din lume, a deschis un nou restaurant in Galati. Noua destinatie pentru celebrul WHOPPER® se afla in Shopping City Galati, iar echipa restaurantului este formata din 35 de grill kings.

Burger King invita atat galatenii, cat si vecinii din orasele apropiate sa se bucure de o plimbare pe faleza Dunarii, dar sa faca si o oprire la noul restaurant din Galati, deschis in fiecare zi, de luni pana duminica.

 

„Suntem foarte bucurosi sa deschidem primul restaurant Burger King din Galati, dar si din acea zona a tarii. Ne dorim foarte mult sa fim cat mai aproape de toti cei care apreciaza gustul emblematic de gratar Burger King. De data aceasta, ajungem in Galati si suntem pregatiti sa le oferim atat galatenilor, cat si celor din orasele apropiate o experienta cat mai placuta in restaurantul nostru”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.

 

Noul restaurant va fi situat in zona de food court a Shopping City Galati, cu un spatiu de servire generos si cu optiunea de refill pentru bauturi racoritoare. Echipa este formata din 35 de angajati, care isi vor intampina oaspetii cu cele mai bune produse si servicii, asa cum Burger King i-a obisnuit pana acum.

 

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.



Poti fi interesat si de