Bucharest Food Expo va avea loc in perioada 28.09 - 01.10 2023, in Hala Laminor

Bucharest Food Expo va avea loc in perioada 28.09 - 01.10 2023, in Hala Laminor


In perioada 28.09 - 01.10 2023, expozitia internationala Bucharest Food Expo va asteapta intr-o noua locatie - Hala Laminor din Bucuresti.

Peste 70.000 mp disponibili pentru expunerea celor mai importante produse locale si internationale si o parcare subterana prevazuta cu 1.500 locuri de parcare.

 

Inscrie-te aici!

 

„Invitam toti specialistii din zona de industrie alimentara, distributie, retail sau HoReCa, sa descopere cele mai recente inovatii si tendinte din piata la o noua editie a expozitiei Bucharest Food Expo, ce va avea loc in toamna acestui an. Ne bucuram sa anuntam desfasurarea evenimentului intr-o locatie moderna, cu o suprafata generoasa, de 70.000 de metri patrati. Hala Laminor este cea mai mare investitie realizata intr-un centru expozitional, de Primaria Sectorului 3 a Capitalei. Demaram astfel un parteneriat de lunga durata cu autoritatile locale, cu scopul de a dezvolta cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare din Sud-Estul Europei”, declara Eugen Capra, CEO Bucharest Food Expo & CARNEXPO.

 

Branduri importante din sectoarele de carne, panificatie, dulciuri, lactate, bauturi, peste, legume, fructe, utilaje si echipamente se reunesc pentru a prezenta cele mai noi tendinte din industria alimentara specialistilor prezenti din HoReCa si retail, atat din Romania, dar si din strainatate. O serie intreaga de conferinte, masterclass-uri, concursuri, si demonstratii live cu utilaje si echipamente vor fi organizate pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei Bucharest Food Expo.Va invitam sa va inscrieti la cea mai importanta expozitie dedicata sectorului alimentar din Romania pentru a beneficia de pozitionarea si vizibilitatea cea mai buna, dar si de o promovare completa a produselor si serviciilor oferite de compania dumneavoastra.

 

BUCHAREST FOOD EXPO in cifre: 

- peste 70 000 mp suprafata expozitionala
- peste 200 de standuri expozitionale
- peste 25 000 vizitatori
- peste 50 speakeri
- peste 50 prezentari

 

Inscrierile au inceput deja, iar pentru mai multe detalii puteti contacta echipa Bucharest Food Expo:


Dorinel Niculae, Project Manager

Telefon: 0728.086.130
Email: office@industriacarnii.ro

Flavius Marin, Sales Representative
Telefon: 0734.333.589
Email: flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de