Brandurile de carne de pasare Safir indeplinesc nevoile consumatorilor de sarbatori

Brandurile de carne de pasare Safir indeplinesc nevoile consumatorilor de sarbatori


Perioada sarbatorilor de Paste este o adevarata aventura pentru toti jucatorii din industria alimentara, in special a celor care activeaza in industria carnii de pasare.

Lantul este foarte usor: consumatorii vin cu cererea, retailerii si Horeca vin cu oferta, iar producatorii, ei bine, producatorii trebuie sa multumeasca toate categoriile din piata.

 

Grupul de firme Safir detine trei branduri diferite de carne de pasare, fiecare cu proprietatile sale, potrivite pentru ca sarbatorile de Paste sa fie complete pentru toate categoriile de public.

 

Si cum atentia pentru o alimentatie sanatoasa este din ce in ce mai sporita in randul romanilor, Zdravan Moldovenesc, puiul crescut lent de catre Safir, poate reprezenta o masa cu gustul de acasa, corecta din punct de vedere nutritional, pasarile fiind crescute dupa standardul Beter Leven 1 Star.

 

Pentru romani, carnea de pasare este indispensabila, mai ales in preajma sarbatorilor, cand multe dintre retete au ca ingredient principal carnea de pui. Astfel, brandul Deliciosul de Vaslui prezinta o sortimentatie bogata de produse din carne frageda de pasare, refrigerata sau congelata, atent ambalata pentru a vedea cu exactitate continutul.

 

Printre activitatile preferate in preajma sarbatorilor de Paste, se numara si gratarul, iar Safir recomanda consumatorilor si partenerilor sai produsele din carne de pasare si condimente 100% naturale, Fomica?, cu sortimente potrivite si copiilor (cele nepicante).

 

De la Carnati, Mici sau Hamburgeri, pana la Frigarui, Aripioare, Pulpe sau Piept de pui, toate gata condimentate si refrigerate, Fomica reprezinta solutia cea mai isteata pentru mesele de sarbatoare.

 

Afla mai multe despre brandurile din carne de pasare Safir aici: safir.ro/ro/carne-de-pui



Poti fi interesat si de